Flash Diskte U3 Özelliği Sorunu
-
arkadaşlar dün U3 özelliği olan flash disk aldım. 4 gb toshiba. iş yerindeki bilgisayarda sorunsuz çalıştırdım. flash i taktığımda "yeni donanım bulundu bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekli" v.s. yani iş yerinde normal bi şekilde kullandım. ama evde bilgisayar flash i görmesine rağmen U3 özelliğini çalıştıramıyor. şöyle ki: flaşı bilgisayara takınca önce bi arıyo filan sonrada şöle bi hata veriyor:
"U3 launchpad" - "an error has occurred while initializing U3 launchpad: device connect error. U3 launchpad will close now" şu an sadece normal bi flash disk olarak kullanabiliyorum. bilgisayarda U3 özelliğini kullanabilmem için ne yapmam lazım? flash i formatlayıp tekrar denedim ama düzelmedi. anlayan bi arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
bilgisayarımın özellikleri:
amd athlon 3000+
512 ram
msi anakart
ati 128 onboard ekran kartı -
u3 üxp sp2 ile desteklemeye başladı die biliorum..
Service pack yüklümü??
-
servis pack 2 yüklü. ama bi daha yükleyecem. olmazsa sistemi yeniden kurmayı denerim. bakalım çözüm olacakmı?
-
sorun çözüldü... mesele prg. çakışmasından kaynaklanıyormuş. format atıp sistemi yeniden kurdum ve şu an hiçbir sorun yok. gayet güzel çalışıyor... problem hallolmuştur...
Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 4