FLASH FRAME <FIZIK>

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yilancan
    yilancan's avatar
    Erkek

Sayin arkadaslar benim sizlere sorum>>>Bir animasyon yaptim ve bu animasyonu flash yapim halindeyken oynattigimda gayet normal ve iyi oynuyor ama dosyayi export edince framede bi yavaslama oluyo ve repliler sesler tamamiyle kayiyor ama bende olayi kasmadim degil motion twen uyguladim ama neden dosyayi export etmeden once dogru duzgun calisirken export ettikten sonra butun olay katakulleye geliyo ve flashta Fizik kurallarini kullanmak onemlimi sizce ne bileyim hareket hizi falan filan????

SAYGILARIMLA  YiLaNcAN

kitayi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MMArd
    MMArd's avatar
    Erkek

Dosya Tam Ekran Çalışıyorsa Bu Yüzden Yavaşlıyor olabilir

o anda fazla program çalışıyorsa bundan olabilir

Bide Flash Player 7 diğerlerine göre yavaş gibi geldi bana Eğer MX2004 sürümünü kullanıyor ve hazır efektler kullanıyorsan bunda olabilir ne bilim bi sürü olay yaw

Fizik Kurallarını matematik fonksiyonları kullanarak yapmalısın. kendine has 3D Max programında olduğu gibi özellikler şu an yok .

Ayrıca bunları yapmak için fizik ve trigonometri,türev,integral,matris konulaını bilmen gerekiyor Matematik komutu Math dır Yanına . nokta işareti koyduğunda parametreleri gelir zaten

Kolay Gelsin

Adı İçin Yaşamak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yilancan
    yilancan's avatar
    Erkek
    Cevabin icin tesekkurler valla harbiden dogru soyluyosun flash payer 7 kullaniyorum zaten ve yavas >>>

kitayi
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 3