folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Flash İçerikler İşlemcimi Kasıyor

Flash İçerikler İşlemcimi Kasıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar hem firefoxta hemde chrome da flas bi içerik olduğu zaman işlemcim anında %100 e vuruyor oyun oynarken yada video izlerken düzgün hiç bişi yapamıyom sorun nettedeğil mesela video tamamen doluyor ama işlemci kasması yüzünden dona dona izliyorum veya efsane ejderha oynarken karakterin biryerden biryere geçmesi için tıklıyamıyorum okadar kasıyor ve bazende flash yokmuş gibi davranıyor flash içerikli siteye girdiğim zaman flash yükleyin uyarısı veriyor içerikler görüntülenemiyor sayfayı 1 yada 2 kez yenilediğimde sorun gideriliyor gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşıyorum bilgisayarı ikisaat kullanıyorsam 1 saatinde işlemci %100 acayip kasıyor donmalar bilmemneler sizce sorun nedir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bendede kastıyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hdd e birşeyler oluyo benim :)

ama evdeki pcde sorun yok bürodaki biraz dandik

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok ilginç bişey oldu bari yükliyerek izleyim diyip downthemal ile flashgot yükledim bunları yükleyince sorun çözldü indirmemede gerek kalmadı buarada benim sorunum biraydır devam ediordu yani tesadüen düzelmedi şuan işlemcim %80i geçmiyor garip

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    adobe olacak gerizekalının flash playerin içine sıçması sonucu oluşmuş bişey...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

hallısın gene bozuldu eski sürüm bi flash player yükledem budefa tam düzeldi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

hallısın gene bozuldu eski sürüm bi flash player yükledem budefa tam düzeldi

hangisini yükledin? link ver link yoksa upla bi yere reyiz?
Toplam Hit: 1125 Toplam Mesaj: 7