Flash Kız Tavlama Oyunu (Piyasadakilerin En Gerçekçisi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana hayatımı değiştiren oyunları sorsanız flash oyun olarak sadece bunu söyleyebilrim. Daha önce tbt de verildimi bilmiyorum çünkü eski bir oyun fakat aradım bulamadım. Eğer oyunlardan anlayacak kadar ingilizceniz varsa başında sabahlatacak bir oyun.

http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=50364 

Hikaye ise şu

dna^2.. masakazu katsura'nin meshur mangalarindan biri.. yine bir esas oglanimiz ve cevresinde guzel kizlar mevcut.. konusu biraz fantastik.. gelecekte asiri nufus buyuk bi problem olmus.. bunun sebebi de megaplayboy denen sahislarin 100 kadini hamile birakmasi, ortaya cikan cocuklarin da sonra megaplayboy olmasi imis (dna tabi bu boru degil).. bu problemi kokunden cozmek icin tarihteki ilk megaplayboyun dnasini degistirmek uzere bi dna operatorunu (anlasilacagi uzre bi sekilde insanin dnasiyla oynayabilen bi sahis) gecmise gonderirler.. junta (bu biziz :D ) adli bu sozde playboyumuz ise esasinda kizlarla buyuk problem yasayan, ciplakliga dayanamayan, kizlarin ic camasirini gordugunde bile direk kusan bi eleman.. tabi karin adli kizimizin gelecekten gelmesiyle olaylar gelisir..

Uyarı: Tavlamak istediğiniz kızın bilgilerini aklınızda ii tutun :) 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    öğretmen süper ama ing. yok apışıp kaldım :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bi şok anlamadım ki nasıl oynicaz bunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bilmem mi hayatımı karartan oyunlardandır kaç kere bitirdim yetmedi mangasını buldum okudum ki manga sevmem sagdan sola gidiyor bir kere

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 2810 Toplam Mesaj: 4