Flash Oyuna Ses Eklemek Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Eğitici bir oyun için seslendirmeleri ilave etmem gerekiyor , .fla bende fakat sesleri eklemeyi bir türlü beceremedim. Anlayan yapıverecek bi arkadaş varsa yardımcı olurmu ? salı günü son :/ 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

swf decompiler programı işini görür hocam

vaktinde .swfden ses çkartmıştım ekleme yeride olmalı

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    BLank bunu yazdı

swf decompiler programı işini görür hocam

vaktinde .swfden ses çkartmıştım ekleme yeride olmalı

ben ekleyeceğim hocam çıkartmayacağım , decompiler bölmeye yarıyor ekleme yapamıyorsuun..

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Flash ta butona ses ekleme yaz cikar. VBdream vardi flash dan ii anlio die hatirliorum bi ona ulas yada formda flash konularina bak bulursun o muridi

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bana balık vermeyip balık tutmayı öğrettiği için U235 e sonsuz tişikkirlir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

bana balık vermeyip balık tutmayı öğrettiği için U235 e sonsuz tişikkirlir :)

Rica ederim dostum :)

Toplam Hit: 724 Toplam Mesaj: 6