Flash Oyundan Para Kazanilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bi arkadas bana flash oyundan cok guzel paralar kazanilabiliyor oynanma basina demisti.Var mi acaba Flash oyun yapan ? Armorgames aliyor diyorlardi guzel oyunlari tanesi 2-3 bin dolardan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

:| böyle fiyatlara aldıklarını duymamıştım.

ama armorgames falan premium tarzı şeylerin satışını yapıyor flash oyunlarında.

o yollada kazanabilirsin satamasanda. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yap bi kingdom rush gibi oyun görürsün para kazanılırmı kazanılmazmı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyunun kalitesine göre degisir ama biraz abartı bi fiyat olmus o.

söyle bir örnek vereyim, Türk bir eleman, flash oyunları kendi sitesinden yayınlayarak adsense'den ayda 2-3 bin lira kazandıgını söylemisti ki yaptıgı oyunlar, armorgames ya da benzeri bir sitede cok oynanan oyunlardandı.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Yap bi kingdom rush gibi oyun görürsün para kazanılırmı kazanılmazmı,

aynen :) 

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi harcanan emek yanında çok az bi para..

oyun yapmak öyle kolay iş değil, en azından tasarımı yaptırmak gerekiyor.

benim yarım kalan iphone uyunum var, karakterleri falan çizdik oynanıyor lakin hikayeyi oturtamadım.Hikayeyi anlatacak görselliği yaptıramadım. 5.000 tllere kadar çıktım tasarımcı aradım yok kimse yapmak istemiyor.Ya hepsinin paraya ihtiyacı yok yada bi bok bilmiyorlar :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

.Hikayeyi anlatacak görselliği yaptıramadım. 5.000 tllere kadar çıktım tasarımcı aradım yok kimse yapmak istemiyor.Ya hepsinin paraya ihtiyacı yok yada bi bok bilmiyorlar :)

msne gel.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

transformice 

flash oyun daha 3 hafta once çilek diye kendince para birimi cıkarttı ve onla alınan esyalar yaptı cıktıgı gun 100k kısı cılek cektı min 4 tl den yanı 1 gunluk kazancı 400k $  dahası mın 4 tl cekenler daha da fazla ceken bı 10k kısı var ortalama 500k $ anlayacagın artı bunun reklamı cartı curtu da var yap sende ole bı oyun sulalen kurtulsun hoca :D 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

armorgames çok iyi para veriyor.bi ara bir kaç yazı okumuştum.gerçekten flash oyunlarda bu kadar para döndüğünü bilmezdim bakın biraz. http://armorblog.com/ (bir oyun içi ayrılan bütce 3000+bilmemkaçbin gibi bişeydi)

Ayrıca güzel bir flash oyun yaparsanız iphone&ipad için entegreli yapılarak satılabilir. 

Toplam Hit: 1040 Toplam Mesaj: 9