Flash Paper Dökümanı Nasıl İndirilir?
-
Sitede Flash Paper la Sınav Soruları vs Yayınlanmış ama ne yaptıysam bunlar pc ye inmedi.Printte alamıyorum explorerdan yazdır dediğimde sayfanın ortasındaki flash paperlı alan bozuk basık çıkıyor.
Çözüm Önerisi olan varmı?
Not: Swf yide çekmeyi denedim xml den alıyor sayfaları
-
açık öğretimse indirmezzzzzzz :))) çok denedim ama yapamadım preenscreenle yaptım en sonunda
-
açıköğretim :) malesef te tek çözüm printscreen olamaz ya
-
Dostum mozilla kullan firefox... Kurduktan sonra Araçlar sekmesinden Eklentilere gir... Yeni eklenti yükleme butonuna tıkla ve "Download Helper" i bul... Bu yazılımı kurduktan sonrada istediğin siteden görüntü alabilirsin... wma mp3 flv hiçbirşey farketmez. Anında çeker alır çocuğu.. hadi başarılar...
-
deniyorum...
-
mescarine bana flv dosyası olarak indiriyo.oda boş :(
-
zor bişeyi yok hoca.
internette nereye girersen gir bazı görsel olarak sitede gördüklerin
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
içerisinde yer alır.
sen de ders notlarına gir ve flash olarak hazırlanmış kitapcığı gör sonra da
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files
buraya bak kitapsinav............... isminde uzun bir flash dosyası yer alıcak. onu kopyala masa üstüne sonrada bi explorer sayfası aç içerisine sürükle bırak ve aktiveyide onayla sorarsa karşında sorucuklar.
flash sayfa üzerinde yazdır butonu olucak oradan yazırırsan eğer sorunsuz işini görürsün.
--------
ufak bi not.
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files burayı önce bir temizle komple sil ondan sonra aöf sayfasına geç. oksa bir sürü dosya içinde aradığını bulman zor olur.
Aynı uzantıya Buradan da bakabilirsiniz.
Araçlar - İnternet Seçenekleri - Ayarlar - Dosya Görüntüle -
takılırsanız yardımcı olurum.