Flash Player
-
yaa arkadaş facede bi video izliyim die tıklıyorum sayfa açılıo install flash player. bu video yu izlemek için flash player yüklemeniz gerekmektedir. tıklıyorum yazılımı yüklüyorum baştan başlatıyorum browser ı (mozilla) pat gene aynı 100 ynı şeyi söylüyor....çıldırttı artık nedir bunun çözümü problem nerde ?
-
tarayıcıyı kapatıp açtın mı?
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
yaa arkadaş facede bi video izliyim die tıklıyorum sayfa açılıo install flash player. bu video yu izlemek için flash player yüklemeniz gerekmektedir. tıklıyorum yazılımı yüklüyorum baştan başlatıyorum browser ı (mozilla) pat gene aynı 100 ynı şeyi söylüyor....çıldırttı artık nedir bunun çözümü problem nerde ?
-----------------------------
http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=firefox+flash+player+sorunu&aq=1&aqi=g5&aql=&oq=firefox+flash+pl&gs_rfai=&fp=f3f1aa1387d23835 -
denedimm browserı açıp kapadım gardaşım ben google amcaya müracaat ettim saten onlarda download linkini veriolar onu çoktan denedim ama olmadı!!! elle installesende kabul etmiyo
-
google chrome browserını yükle,her derde deva :)
ubuntu kullanırken firefoxta aynı senin muhabbet gibi beni deli etmişti.chrome yükledim kafam rahat
-
tmm halettim galiba ama bu seferde dosya indirince mozilla çöktü iletisi alıyorum :D
-
var böyle bir uyumsuzluğu flash ın mozilla üzerinde. çözümse fireF i kalddır yeniden kur düzelmezse şansın yok.
Hatta bunu bağzı sitelerde yapıyo bağzılarında yapmıyo.