Flash Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yaa arkadaş facede bi video izliyim die tıklıyorum sayfa açılıo install flash player. bu video yu izlemek için flash player yüklemeniz gerekmektedir. tıklıyorum yazılımı yüklüyorum baştan başlatıyorum browser ı (mozilla) pat gene aynı 100 ynı şeyi söylüyor....çıldırttı artık nedir bunun çözümü problem nerde ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

tarayıcıyı kapatıp açtın mı?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

yaa arkadaş facede bi video izliyim die tıklıyorum sayfa açılıo install flash player. bu video yu izlemek için flash player yüklemeniz gerekmektedir. tıklıyorum yazılımı yüklüyorum baştan başlatıyorum browser ı (mozilla) pat gene aynı 100 ynı şeyi söylüyor....çıldırttı artık nedir bunun çözümü problem nerde ?

-----------------------------
    http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=firefox+flash+player+sorunu&aq=1&aqi=g5&aql=&oq=firefox+flash+pl&gs_rfai=&fp=f3f1aa1387d23835

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

denedimm browserı açıp kapadım gardaşım ben google amcaya müracaat ettim saten onlarda download linkini veriolar onu çoktan denedim ama olmadı!!! elle installesende kabul etmiyo

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

google chrome browserını yükle,her derde deva :)

ubuntu kullanırken firefoxta aynı senin muhabbet gibi beni deli etmişti.chrome yükledim kafam rahat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

tmm halettim galiba ama bu seferde dosya indirince mozilla çöktü iletisi alıyorum :D

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hast
    Hast's avatar
    Erkek

var böyle bir uyumsuzluğu flash ın mozilla üzerinde. çözümse fireF i kalddır yeniden kur düzelmezse şansın yok.

Hatta bunu bağzı sitelerde yapıyo bağzılarında yapmıyo.

Toplam Hit: 1137 Toplam Mesaj: 7