Flash Server-Client Olayı, Online Oyun Yapımı Hakkında Sorular...
-
Beyler bana action script 2.0 da server-client ilişkisini, kodları açıklayabilecek mürid varmı 1.
Online oyun hakkında (Seafight tipi ama çok daha kompleks gameplay,skill yapısı var) bir mantığım var ama server cpu su ve database dayanmaz diye düşünüyorum. Flashtan direk veri tabanı bağlantısı yapma imkanım ve 0.1 sn veya 0.01 sn gibi bir sürede client in veri çekip ceri yollaması mümkünmüdür. Mümkün değilse kaç sn makbuldür :) 2.
Action script 2 ve action script 3 arasında veri alış-veriş lerinde tepkime sürelerinde farklılık varmı ? Herhangi bir server aynı anda (0.1 sn de bir) 10.000 veri girişine ve veri çıkışına dayanıklılık gösterir mi?
Elinde hiç seafight gibi bir online oyun örneği olan varmı ?
Seafight tipi oyun örneklerinin oyun mantıgı nedir (aklımda bir mantık var ama açıkçası server s.kmek için yaratılmış gibi :D)
Flash+PHP+MYSQL mi FLASH+ASP+MSSQL mi JSP+ORACLE mı?
Bu cevap ister bu konuya ister pm yoluyla bana bildirirseniz çok sevinirim,.. -
flash xml socket ile olabilir mi ?
-
ThundeR bunu yazdı:
-----------------------------
flash xml socket ile olabilir mi ?
-----------------------------
abi veritabanı ile bağlantı yapacam , xml e değil. Asıl sorum zaten 0.01 sn de veri girişi çıkışı için action script 2.0 mı 3.0 mı uygun. En fazla 3-4 sütun için bu veri giriş çıkışı geçerli. Flash+PHP+MYSQL mi uygun varyasyon olarak, Flash+ASP+MSSQL mi, Flash+JSP+Oracle mı?(birkaç arkadaşım oracle falan muhabbeti yaptı ama mümkünse oracle olmasın mümkün olan en az maliyete yapmak istiyorum yazılım husunda?) -
yuharı..
-
Beyler bu oyunun veritanı hakkında ki kısmını açıklasanız kafî...
-
evet tahribat up rekorunu kırıyorum daha uplıcam çöpe gitsin konu amk ...
Rica: Veritabanından anlayan mürid varsa (profosyonel) pm atsın.. -
upın gözü körolsun
Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 7