Flash Shelll Fikre Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

gençler

iki sorunum var..

1) flash ile cookie çalma..

2) resim içine shell gizleme..

açıorum..

1) Bana şu lazım.. SWF dosyası hazirlicam.. bunu izleyen herkezin cookie dosyası yada cookielerinin alayı benim mail adrese gelicek.. var mı bunun komutları..

2) bildiğimiz shell işte.. mesela c99.php.. bunun uzantısı jpg olucak.. ama ben o adrese gidince.. normal php gibiymişcesine shell komutları çalışıcak.. özetlersek.. shell komutlarını jpg dosyasına saklamak istiorum.. he bde aynı zamanda başkaları resimde görse fena olmaz.. sadece işi bilen shell'e ulaşsın gibi bi mantık işte.. anladınız kastırmayın beni..  bilgisi fikri olan.. eywalllah..

Bu sizin hayatınız, ve her dakika bir dakika daha azalıyor... Gerçekler bizi özgür kılar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

hay a.q yok mu bilen ya 

Bu sizin hayatınız, ve her dakika bir dakika daha azalıyor... Gerçekler bizi özgür kılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

1) Bana şu lazım.. SWF dosyası hazirlicam.. bunu izleyen herkezin cookie dosyası yada cookielerinin alayı benim mail adrese gelicek.. var mı bunun komutları..

ilk önerim cookie nedir nasıl okunur browser ile ilişkileri nelerdır bunları ogren zaten cevabı kendın vereceksın. Neyi okuyabılecegını neyı okuyamayacagını..

#darkedition.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    flash yapmana gerek yoq :) hackleyen adam her yerde hackler...göze güzel gözüksün istiosn ama :D adam bakmazki onlara falan :D işini yapar...

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwaT_Hack
    SwaT_Hack's avatar
    Erkek

2'inci dedigin 2-3 yıldır piyasada var sanırım adı

kobra-shell.gif ;)

IT FS..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

hoca..

cookie nin ne ayak olduğunu bildiğimi sanıyorum ve hala.. adminin siteye giriş için kullandığı cookie dosyasını araklamak istiyorum.. bunda sorun olan nedir.. yada işe yaramayacak olan nedir.. yada kendime ne cevap vermem gerekio..

SwaT_Hack  eywallah genç araştırıorm kobra mobra ne tikimse

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Hocam tam emin değilim ama hostta istediğin uzantıyı php yorumlayıcısı ile yorumlatabiliosun sanırım... Hani bazı sayfalar php olmasına rağmen htm falan gözüküo ya o mesele yani. Büyük ihtiml jpg için de aynı şeey olur

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwaT_Hack
    SwaT_Hack's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı:
    -----------------------------

dediğin şey 1 2 yıl önce yok oldu :)

-----------------------------

Yok Felan Olmadı

1'inc Yolun Kardeşim php dosyası içine ilk satırına

<?php?> bunun üstüne php taglarının içine deil ekliyecegin kod

"GIF09a" Tırnaklar yok

Ama ben ugraşamam diyosan Hazır kobra-shell.gif

DL : kobrashell.gif.rar

IT FS..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    ilk hacklediğim okul sitesini c99 shell sokarak hackledim dosyanın uzantısını *.php.gif yapıp resim upload ile yükleyince host eğer resim filtreleme kullanmıyorsa yer. ama kullanıyorsa resim olmadığı için gösterilemiyor falan der. ha eğer flash shell den vazgeçipte normal bir shell e yardımcı olmak istersen ben başladım vakit buldukça yazıyorum kodları. shell in büyük bir kısmı hazır ona yardım edebilirsin :D

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LawLess
    LawLess's avatar
    Erkek

hocam aslında mesele şu.. gif gösteriyorum.. yada jpg 'ye kodları yediriyorum.. ama php yi çağıramıyorum.. adresi verdiğimde bana resmi gösteriyo.. ben bu kodlara nasıl ulaşırım.. bide şu var..

shell attığım forum.. " SMF 1.1.4 "

avatar atıyorum.. "http://www.fixforum.biz/index.php?action=dlattach;attach=5082;type=avatar" şeklinde gösteriyo.. uzantıyı göremiyorum bile..

direk attığı klasörden giricem.. bu a.q duumuun smf si.. dosyayı attığım zaman.. sonuna.. asdlkas213asd gibi şeyler ekliyo.. yani adı.. avatar.gif olsun.. smf bunu.. avatar213sad.gif gibi birşey yapıp öyle içeri kaydediyo.. ben bu dosyaya nasıl ulaşırım..

CuteFtp ile.. Http:80 den dalıyorum.. işe yarar hiç birşey görünmüyo.. klasörlerin isimleri bile yok.. ezberden gidiyorum.. en fazla thema klasörüne giriyorum..

attachment... yada avatar klasörlerine girip görsem.. alıcam adını ama.. o da yok a.q..

deliricem..

bulduğum tek açık.. flash üzerine.. siteye.. link ile.. flash dosyası gönderebiliyorum.. ama olay şu ki...

onun izleyen adminin.. şifresine nasıl ulaşıcam.. trojen soksam yemez.. cookie araklasam kodları ne.. vs..vs..vs.. bi formul bulmam lazım..

forumla ciddi anlamda bi alıp veremediğim var.. index 'i değiştirmem lazım bi şekilde..

ama yok..

siktiğimin SmF sinde açık yok..

Yardım edin gençler.. bişeyler üretelim.. daralıyorum..

bde hoca php yorumlayıcı flaan demişsin..  o ne ayak.. sanırım aradığım şey.. o..  nerden bulurum nası yaparım.. fazla detaya girmeden.. bi açıklarmısın.. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Ya hocam tam olarak ben de hatırlamıyorum ama kendi hostunda cpanel de. Jpg uzantılı dosyaları php olarak yorumla gibi biişi yapabiliosun sanırım...

Ya mesela bazı sitelerde görürsün bütün sayfalar html olarak görünür. Ama aslında php veya asp sayfalarıdır. Adam html uzantılı dosyaları da o şekilde yorumlatıo. Demek istediim bu...

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
Toplam Hit: 2074 Toplam Mesaj: 12