Flash Siteye Grafik İsteği
-
öncelikle hemne siteyi veriyorum (daha bitmedi)
www.misyapi.net
bu siteye güzel bir grafik lazım ben yaptıklarımı oan göre değiştirebilirim elinizde güzel konusuna da uygun( inşaat ve yazı malzemeleri şirketi) bri tasarım varsa alabilirmiyim veya bir tane hazırlarmısınız
-
eger flashdan gercekden anliosan xml falan bilgin varsa bi kac tane template var yukleyeyim onlari duzenle
edit:
pm attim
-
site açılmıyoru ki hacı
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle hemne siteyi veriyorum (daha bitmedi)
www.misyapi.net
bu siteye güzel bir grafik lazım ben yaptıklarımı oan göre değiştirebilirim elinizde güzel konusuna da uygun( inşaat ve yazı malzemeleri şirketi) bri tasarım varsa alabilirmiyim veya bir tane hazırlarmısınız
-----------------------------hee hazırlarız,
madem grafikten çakmıyon flashı yarım biliyon ne diye işe atılıyosun da adamı oyalıyosun. Sonra liseliler piyasayı sikiyor diyince alınıyosunuz.
şu siteye girince tek gördüğüm şey 4 button ve onla ilişkili 4 er tane addEventListener ve bağlı fonksiyonları. Yapma mayk, bide flash işleriniz yapılır diye de girme tahribata.
-
hocam flasha emin ol daha fazlasını yaparım ki yapmışlığım var
adamın birini değil akrabamı oyalıyorum denebilir adam hiç yaptırmayacaktı duyunca yaparmısın dedi bende olur dedim bir de son olarak ben tbt den dikkat edersen ücretsiz iş istedim alıştırma olsun diye "mycity" ile görüşebilirsin basit ama tamamen ücretsiz yaptığım işler vardır
-
Hacı site sik gibi. Yapım aşamasında yazmışsın ama bitince de Angelina Jolie olacak gibi durmuyor.
-
GusFring bunu yazdı:
Hacı site sik gibi. Yapım aşamasında yazmışsın ama bitince de Angelina Jolie olacak gibi durmuyor.
-----------------------------yarıldım hacı :D
-
asiminnesli bunu yazdı:
hocam flasha emin ol daha fazlasını yaparım ki yapmışlığım var
adamın birini değil akrabamı oyalıyorum denebilir adam hiç yaptırmayacaktı duyunca yaparmısın dedi bende olur dedim bir de son olarak ben tbt den dikkat edersen ücretsiz iş istedim alıştırma olsun diye "mycity" ile görüşebilirsin basit ama tamamen ücretsiz yaptığım işler vardır
-----------------------------kardes sende kusura bakmada ıns gonderdıgım templatedi mundar etmezsın