Flash Template Duzenleme
-
sayın muridler elmdekı flash template flashda acmaya calısıyorum fakat hata alıyorum acamıyorum yardmcı olurmusnz
swf'yı .fla olarak cevırmem solendı fakat hangı programla cevırmem lazm
-
swf decompiler.
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------swf decompiler.
-----------------------------dostum bunun cracki varmı ?
-
crack yoksa portable var
http://bitshare.com/files/sb7p6l9w/Flash.Decompiler.5.3.1370.0.Portable.by.Dizel_.rar.html -
bu tarz programla la swf yi fla formatına çevirseniz bile yeteri kadar performans alamamazsınız hocam bir çok template sıçıyor.. fla içerikli bir template bulmaya çalış derim...
-
onu swf decompiler kurdum fakat ben mı yabamadm anlamadm cevıremedm :S kullanımı hkknda vıdeosu falan warsa yardmcı olurmusnz
-
similac35 bunu yazdı:
-----------------------------onu swf decompiler kurdum fakat ben mı yabamadm anlamadm cevıremedm :S kullanımı hkknda vıdeosu falan warsa yardmcı olurmusnz
-----------------------------ya çeviriyoda AS1 olarak çeviriyo napiyim ben böyle programı amk.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------similac35 bunu yazdı:
-----------------------------onu swf decompiler kurdum fakat ben mı yabamadm anlamadm cevıremedm :S kullanımı hkknda vıdeosu falan warsa yardmcı olurmusnz
-----------------------------ya çeviriyoda AS1 olarak çeviriyo napiyim ben böyle programı amk.
-----------------------------sen gene cevıreblmısn hocam bn o asamayada gelemedm :D