Flash Tüm İçerik Çekme
-
Müridler selam, bir siteden flash çekmem gerekiyor flashı çekiyorum ama tabi gereksinimleri olan .xml yollarını bilmediğimden ve bulamadığımdan flashı çalıştıramıyorum.
Bunun için bir yöntem geliştirmiş olan var mı :) ?
-
Yukarı yukarı yukarı :| Aciliyeti var
-
google geliştirici araçlarındaki network tabıyla yüklenen xml yollarını falan görebilirsin. çekersin ordan görüp
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------google geliştirici araçlarındaki network tabıyla yüklenen xml yollarını falan görebilirsin. çekersin ordan görüp
-----------------------------Hocam denedim fakat bulamadım :) PM le göndersem adresi bakma şansın var mı ?
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------google geliştirici araçlarındaki network tabıyla yüklenen xml yollarını falan görebilirsin. çekersin ordan görüp
-----------------------------Hocam denedim fakat bulamadım :) PM le göndersem adresi bakma şansın var mı ?
-----------------------------hocam xml satın al zaten 3 5 dolar
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hocam xml satın al zaten 3 5 dolar
-----------------------------:D neyin kafasındasın hocam ?
-
pm yolla dostum bakalım.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------pm yolla dostum bakalım.
-----------------------------Yolladım hocam
-
http://www.pentadesign.org/data.ashx
idm ile indir browserdan indiremezsin.
Ama şunu söyliyim büyük ihtimalle çalışmayacak xml dosyası dışında 2 tane .aspx config dosyası buldum.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------http://www.pentadesign.org/data.ashx
idm ile indir browserdan indiremezsin.
Ama şunu söyliyim büyük ihtimalle çalışmayacak xml dosyası dışında 2 tane .aspx config dosyası buldum.
-----------------------------Yemedi hocam :| Bütün flashları, resimleri, datayı çekmeme rağmen offline çalışmıyor