Flash Ustaları İçeri (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi hocalarım.. Ben Flash ta Film katalogu üzerinde calışıyorum..

Hazırladığım Flashta sol tarafta filmlerin isimleri yer alıyor.. Film isimlerine tıklayınca sayfanın geri kalan kısmında yanı sağ tarafta filmin Afişi alt tarafında filmle ilgili bilgiler iceriyor... Afişin sağ alt tarafında Filmi izle butonu var.... (Flashta yaptığım dosyayı .exe uzantısıyla kaydedilmiştir.. // Film isimleri ve Resimleri xml'den çağrılmıştır )

Soruma geleyiim...

ben bu Filmi izle butonuna tıkladığımda   filmin KMPlayer'da açılmasını istiyorum ama olmuyor.. Direk kaydet diye ekrana bi kutu çıkıyor.. bunu nasıl çözebilirim...

Bi yardımcı olursan çok sevinirim...

Şimdiden teşekkürler herkezee..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hangi formatta video çağırıyon hocam

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genellikle .avi uzantılı , .mkv uzantılı olanlarıda var... hocam

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ya..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    videoları button şeklinde yaptığını farz ediyorum ve soruyorum: videoya tıkladığında direk dosyaya link verme. exe çalıştıracak şekilde yap. çoğu video player'ın kout sisteminden çalışma özelliği vardır.

örneğin komut sistemine gelip kmplayer.exe /open deneme.avi yazarsan video oynamaya başlar.böyle birşey yapabilirsin

web sayfası olarak tasarlarken böyle bişi yapmaya çalıştığını düşünmüyorum bile.o yüzden o olasılığı es geçtim

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 5