Flash Ve 3D Studio İle İlgili :)
-
2 sorum olacak
flash ta swf dosya hazırlamak istiyorum ve bu swf dosyasında exe dosya çalıştırmak istiyorum denedim ama olmadı yönlenirmeli çalışıyo benim istediğim o exe dosyası swfnin içinde olcak ve swf de çalışacak yani kendi orjinal dosyasını silsek bile o swfde hala çalışacak bunun yöntemi varmı acaba nasıl??????
diğer sorum ise 3D studio max le ilgili ugulamalı ve resimli öğretici ve ders alabileceğim bir site varmı ve türkçe olacak :)) biraz sor sorular oldu ama ne yaparsın işte merak şimdiden hepinize teşekkürler...
SAYGILARIMLA.... -
1--- Saçmalama öyle bişey yapılabilse dünyanın sonu gibi bişey olur... sen sadece bi exe çalıştırmayı düşünüyosun.. exe yi bi çalıştırsan onun ucu nerelere gider bi düşün...
2. 3d yaz google da türkçe sayfalarda arattır.. -
flash 5 zamanında dışardan exe çağırılıyordu.
ama flashla virus yapıldıktan sonra Fscommand komutunun bir çok özelliği 6. sürümde iptal edildi.
artık exe bile çalıştırman için tek yapacağın şey flashın bulunduğu dizine fscommand klasörü açıp onun içine çağıracağın exe yi koyarsın. o da ancak flash da exe olduğunda çalışıyor. -
diğer sorum ise 3D studio max le ilgili ugulamalı ve resimli öğretici ve ders alabileceğim bir site varmı ve türkçe olacak :)) biraz sor sorular oldu ama ne yaparsın işte merak şimdiden hepinize teşekkürler...
45 mb lik bi max biblesi vardı bende. PDF istersen yollayayım? -
baksana google gir. "3d studio max" yaz arattır orada tutorials var ona gir resimli bisekilde anlatmıs anlarsın. ingilizce olması cok onemli degil.... ok..
-
Flash player 5 altında herşey yapılabilinirdi ama bu açıklar 7de düzeltildi malesef
-
Se7en gönderirsen çok iyi olur ama burdan 45mb lik dosya göndermek biraz vakit alır sen en iyisi bana kargo ile gönder masraflar benden :) şimdiden teşşekürler...
-
Se7en??? cenk? senmisin ??
-
bende 3dsmax ile
ilgili bir kitap var,
Pusula yayınının
içinde cd,de var
baştan sona herşey anlatılmış
tam 830 sayfa
Fiyatı 40-60 milyon Arası olmalı. -
Se7en bunu yazdı:
-----------------------------
45 mb lik bi max biblesi vardı bende. PDF istersen yollayayım?
-----------------------------
Se7en eger atabilicegin bi yer varsa oraya atsana lazim olan indirir bi sure sonra silersin.
Toplam Hit: 2498 Toplam Mesaj: 10