Flash Vize Projesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

İyi akşamlar arkadaşlar.

Öncelikle böyle bir konu açtığım için özür dilerim ama gerçekten zor bir durumda olmasam buraya konu açmazdım.Banlanacam diye de baya korkuyorum :) Okulu size bitirtiyormuşum gibi oluyor biraz :)

Konudan bahsedecek olursak ben Bir Meslek Yüksek Okuluna gidiyorum ve burda Flash dersi goruyoruz ama ne gorme.

Hoca kendi dahi anlatmadan internetten bize videolu ders gostererek flashı öğrettiğini sanıyor ve bizden vize için proje istiyor.

Projede Tween ler yani Motion tween,classic tween,shape tween kullanılacakmış ve 1 dakika uzunluğunda olacak dedi.

Şimdi ben grafikten hiç anlamıyorum e hocada gostermeyince hiç birşey yapamıyorum flash ta .

Normalde bilen,beceren biri için pek zor bir şey değil bu proje ama elimden hiç birşey gelmiyor.

Oyuzden sizden ricam bu konudan anlayan boş vakti olan oyle ahım şahım bişey değil hoca tamam olmuş desin yukarıda dedigim tweenleri kullanılan bir animasyon yapan biri olursa bir ömür duacısı olurum.Bir dakika dedim ama eğer bir dakika uzun olur derseniz kısa bilirsinizde hiç yoktan iyidir en azından en olmadı elinizde hazır olan internette pek yayınlanmamış birşey varsa o da olur.

Ayrıca .Fla dosyası olarak istiyor hoca.

Bilgi güçtür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

http://www.webteders.com/dersler/kategoriler/Flash-dersleri/20 baya yardımcı olur sana.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

o 3ünü anlamak 15 saniye. Biraz araştır en basit konular.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Yardımcı olmak isteyen varsa yardımlara hala açıgım .

Bilgi güçtür...
Toplam Hit: 879 Toplam Mesaj: 4