Flash Web Site Çalışması İstek
-
Evet arkadaşlar az çok action script kod biliyorum ve düşündümde Flashla web site tasarlarsam süper olacak. Elinde var mı template olan basit bir şey olsada olur kurcalayacağım biraz ?
-
hocam fazla bir kod bilmek gerekmiyor ama iyi sabır istiyor flash web siteler sitenin her yerine gotoandplay() eklyorsun gerken yerere de stop ekliyorsun yap dersen yapamayabilirim uzun zmandı flash yazmyorum NOT: klavye sorunlu anlayışla karşılarsan sevinirim
-
yok ya o kadar kolay değildir :S
-
Tamam o zaman gotoandkumdaplay()... Bilmiyorsanız yorum yazmayın bari, yarım imam cemaati dinden çıkarır misali. Bi gotoandplay olsaydı bütün olay millet uğraşırmıydı bu kadar? Akıl var mantık var.
Actionscript bir script dilidir ve gotoandplay()den ibaret değildir bu bir.
Flash site tasarımı dedinmi harbiden güzel birşey için güzel çizim-tasarım yapıp onu kodlayıp etkileşimli hale getirmen gerekir. Örnek içinde googlea girip free flash templates yahut templatemonster flash template download yazarsan çokca sonuç bulabilirsin.
-
ah ah ne arşiv vardı bende hdd ile gitti hdd düşünce onlarda gitti görsel anlatımlar türkçe yabancı bir sürü artı tempateler hemde çoğunun fla uzantısı da vardı
-
haci flash site yapmak kolay birsey degildir hatta nerdeyse en zor tasarim seklidir diyebiliriz daha zorlarida mevcut tabiki. onun haricinde as kodu bilmeden siteyi imkani yok yapamazsin hatta ve hatta xml de bilmen gerekir cunku flashin icine gomdugun her resim muzik video dosyasi o flashin swf sini sisirir ve sayfanin acilmasini engeller hazir siteleri alip duzenlemek ise senin flash da as ogrenmeni engeller. o yuzden eger flasha girmek istiyorsan ya tam anlami ile basliyacaksin yada hic dokunmayacaksin.
-
arkadaşlar Flash ve AS3 öğrenmeniz uzun sürer, onun yerine o sürede para biriktirin sonra bana verin ben size ne istiyorsanız yapayım :P
(Bu konunun hakkettiği ciddiyette bir cevaptır...)
-
Uğur Gelişken in flash ile ilgili kitaplarını inceleyebilirsin.
Bu kitapta adım adım basit bir flash site yapma mantığını anlatıyor.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=450646
Kitabın içindekiler:
http://www.kitapyurdu.com/icsayfalar.asp?id=450646&session=93072386117633252151&LogID=
-
Flash site gotoandplay den ibarettir ne yav ? Html gibi flash site yapacaksan ancak o kodlar yeter adam gibi flash site icin o kodlar devede kulak.
Alin size flash site.
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 14:49'da u235 tarafından düzenlendi.