Flash Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakco
    burakco's avatar
    Erkek
    ben flashda daha yeniyim. o yüzden flash templateleri kullanarak flashın nasıl çalıştığı hakkında bişeyler öğrenmeye çalışıyorum fakat bazı yerlerde takıldım kaldım.

mesela aşağıda verdiim adresteki fla dosyasında üst kısımda çok hoş bi menu var.ben bu menuyü alıp kendi tasarımımda kullanmak istiyorum.fakat yazıları ve linki bi türlü değiştiremedim bunu nasıl yapacam yardımcı olur musunuz?

http://rapidshare.de/files/4794254/menu.fla.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    dosyayı inceledim menüdeki yazılar salt text değil onun için değiştiremezsin..fla dosyasını aç sonra ctrl+L yaptıktan sora fla daki tüm bileşenleri görürsün oradan menüdeki yazıya ilişkin resmi al düzenleyici bir programda aç ve yazısını değiştir.bu kadar basit.umarım yardımcı olabilmişimdir.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    yaw söylemeyi unuttum bu menü örneği çok süpermiş kullanırım belki.nereden bulduğunu yazarmısın?

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

by_medcezir bunu yazdı:

yaw söylemeyi unuttum bu menü örneği çok süpermiş kullanırım belki.nereden bulduğunu yazarmısın?

valla ben menüyü pek begenmedim..

ama arkadaşın dediği gibi pshoptan hallediceksin onu...

yazılar jpg in üstüne yazılmış.. ve backgrounda oturtulmuş... sen resmi değiştirip tekrar flasha import ediceksin... sonra menülerin çalışıcak..

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakco
    burakco's avatar
    Erkek

arkadaşlar çok sağolun.onun resim olabileceği hiç aklıma gelmemişti.hallettim hemen...

bunu bi forumdan bulup indirmiştim,ama şimdi linkini hatırlamıyorum.ama sanırım www.internetinkaranlikyuzu.com adersinden bulmuştum...

ordan arayıp bulabilirsiniz....

Toplam Hit: 1904 Toplam Mesaj: 5