Flashdan Anlayan Lazım
-
Selam arkadaşlar kuzenimin ödevi için flashdan anlayan birisine ihtiyacım var.
Çok basit bir şekilde bir flash ödevi var ve yarına kadar yetişmesi lazım yani son saatlerimiz :|
Basit bir okul sitesi yapılacak. Okulun sitesi şu, http://www.tuzlaatl.k12.tr yani buranın tarihçesi, personeli, iletişim bilgileri falan. Yani yapabilen olursa çok minnettar kalıcam. Biz uğraştık ama flashla daha önce hiç ilgilenmediğim için yapamadım tabii. Template indireyim dedimde çok cafcaflılar cafcafsız bir template bulursanızda olur :D :) Sağolun. -
hazır template mevcut kardeşim istersen bi internette gezin guzel bide info bulur birbirine bağlarsan bu işi kolaylıkla yapabilirsin templatemonster dan istersen bi bak daha sonra flash downloader ile bu işi halledersin bi edit al sana fıstık gibi 5 lik tasarım ben yardımcı olmak isterdim ancak bugun aksam yola cıkacagım
-
Siteye baktımda dediğim gibi çok abartılmış şeyler bunlar. benim basit birşey yapmam lazım kuzenim yapmış gibi olmalı. Yeni öğrenen birisi gibi. Anlatabildim mi? Acil lazım lütfen.
-
hocam flash site görüldüğü kadar kolay yapılan bişey değil hele 1 günde yapıp bitecek bişey hiç değil. Anliican o iş biraz yaş..
-
hiç uraşmasın yapmadan gitsin beceremedim aq desin daha iyi , son güne ödev mi saklanır