folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Flashdisk U3 Özelliği Nasıl Yapılabilir.

Flashdisk U3 Özelliği Nasıl Yapılabilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Gece gece takılırkan bu USB bilerin U3 özelliğine kanım ısındı (birden) . Bende "Kingston 8 GB DT100" flash disk var. Acaba buna böyle bir özelliği ekleyebilirim ? Yardımcı olabilicek kişiler.... tahribatçılar... :)

Buna bu özelliği eklemek istiyorum.. Olur mu ? Benimkinde normalde u3 özelliği yok ama ayrı bir programla yada başka birşeyle yapabilirmiyiz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bildiğim kadarı ile eklenmiyo hocam.eklesen bile biçimlendirdiğin an gider diye düşünüyorum.u3 özelliklilerde tamamen kalıcı durum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

öle bi program var araştırırken görmüştüm ama bendeki 2 flashda u3 olduğu için ilgilenmedim... bi araştır bulursun...

ben daha cok portable programları u3 yapan programları araştırdım..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ya bu u3 nedir Allah aşkına, bir progrmı harddiske kurmadan flash diskten kullanmak mı demek? Benim kingstonda u36 falan yok ama ben neredeyse istediğim her programı portable yapıp içine atıyorum ve istediğim zaman, istediğim bilgisayarda kullanabiliyorum. Bu u3 ün başka bir icraatı varsa birisi açıklasın yav, bana kalırsa gavurların her boka isim takma gayretinden başka birşey değil.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

http://portableapps.com/download

http://portableapps.com/apps 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya bu u3 nedir Allah aşkına, bir progrmı harddiske kurmadan flash diskten kullanmak mı demek? Benim kingstonda u36 falan yok ama ben neredeyse istediğim her programı portable yapıp içine atıyorum ve istediğim zaman, istediğim bilgisayarda kullanabiliyorum. Bu u3 ün başka bir icraatı varsa birisi açıklasın yav, bana kalırsa gavurların her boka isim takma gayretinden başka birşey değil.
    -----------------------------

Güzel bi arayüzle karşına çıkyo.flashı şifreleme imkanı vs..gibi şeyler sunuyo.ayrıca biçimlendirdiğin zaman aybolmuyo sistemin bi parçası yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Anladım hocam, ben de aynı şeyleri yapabiliyorum yani u3 li flashdisk alıcam diye kasmaya pek gerek yok bence.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 7