Flashdisk U3 Özelliği Nasıl Yapılabilir.
-
Gece gece takılırkan bu USB bilerin U3 özelliğine kanım ısındı (birden) . Bende "Kingston 8 GB DT100" flash disk var. Acaba buna böyle bir özelliği ekleyebilirim ? Yardımcı olabilicek kişiler.... tahribatçılar... :)

Buna bu özelliği eklemek istiyorum.. Olur mu ? Benimkinde normalde u3 özelliği yok ama ayrı bir programla yada başka birşeyle yapabilirmiyiz ?
-
bildiğim kadarı ile eklenmiyo hocam.eklesen bile biçimlendirdiğin an gider diye düşünüyorum.u3 özelliklilerde tamamen kalıcı durum.
-
öle bi program var araştırırken görmüştüm ama bendeki 2 flashda u3 olduğu için ilgilenmedim... bi araştır bulursun...
ben daha cok portable programları u3 yapan programları araştırdım..
-
Ya bu u3 nedir Allah aşkına, bir progrmı harddiske kurmadan flash diskten kullanmak mı demek? Benim kingstonda u36 falan yok ama ben neredeyse istediğim her programı portable yapıp içine atıyorum ve istediğim zaman, istediğim bilgisayarda kullanabiliyorum. Bu u3 ün başka bir icraatı varsa birisi açıklasın yav, bana kalırsa gavurların her boka isim takma gayretinden başka birşey değil.
-
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu u3 nedir Allah aşkına, bir progrmı harddiske kurmadan flash diskten kullanmak mı demek? Benim kingstonda u36 falan yok ama ben neredeyse istediğim her programı portable yapıp içine atıyorum ve istediğim zaman, istediğim bilgisayarda kullanabiliyorum. Bu u3 ün başka bir icraatı varsa birisi açıklasın yav, bana kalırsa gavurların her boka isim takma gayretinden başka birşey değil.
-----------------------------Güzel bi arayüzle karşına çıkyo.flashı şifreleme imkanı vs..gibi şeyler sunuyo.ayrıca biçimlendirdiğin zaman aybolmuyo sistemin bi parçası yani
-
Anladım hocam, ben de aynı şeyleri yapabiliyorum yani u3 li flashdisk alıcam diye kasmaya pek gerek yok bence.