Flashforward 2.Sezon (İstek)
-
flash forward 2010 da 1.sezon sonunda 2011 şubatta başlayacağız demişlerdi yani başlaması gerekiyor nette arayınca 9 bölüm var diyor 2.sezonla ilgili ama hiçbir sitede açılmıyor hiçbir download linki yok eğer elinizde varsa hotfile ile çekeceğim şimdiden teşekkürler
2. kurtlar vadisi filistinin adam akıllı camrip falan olmayan halini arıyorum varsa paylaşırsanız sevinirim
-
benim bildiğim kaldırıldı o dizi
-
2. Sezon diye bisey yok tek ssezon cekildi kaldirildi 10. Bolumden sonrasini daha izleyemedim vakit bulup cildiracam :D
-
2. sezonu olsa ilk ben izleyeceğim zaten de yok ortada öyle bir sezon kaldırılmıştı yayından diye biliyorum ..
-
Hocam fi tarihinde açtığın konuda da söylemiştim. Bu haberi nerden duyduysan yalan haber. Dizi yayından kaldırıldı.. Boşuna ümitlenme :)
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam fi tarihinde açtığın konuda da söylemiştim. Bu haberi nerden duyduysan yalan haber. Dizi yayından kaldırıldı.. Boşuna ümitlenme :)
-----------------------------bende kalktı diye biliyordum nette bir bakayım dediğimde yazıyor 2.sezon9.bölüm ama açılmıyordu bende bire sorayım dedim