Flashget - Deep Freeze
-
Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımda DeepFreeze yüklü. Flashgetten pardusu indiriyodum. indirme yerini F:\Pardus olarak ayarladım. Dosya yarıya kadar falan indi. Ama bilgisayarı kapatmam gerekiyordu. Yeniden başlattığımda deepfreeze olduğu için flashget bilgileri silinmiş oldu. Ama F:\Pardus klasöründe yarıya kadar indirdiğim dosya bulunmakta. Bu dosyayı kaldığı yerden indirmeyi nası yapabilirim. Yardım...
-
sonuşta flashget onların datalarını kurduğun dizinde olur dolayısıyla flashget datalarının ydeğini almadıysan hiç birşey yapamzsın bildiğim kadarı ile
-
şincik aynı adresten tekrar pardusu indirmeyi seç o sana soracak zaten daha önceden böyle bi zırvalık indiriyordum ne bok yemeye yarıda kestin devam edeyimmi yoksa sıfırdan tekrar indireyimmi diye sorar :D
yanlız f ye aynı şekilde atmalısın kolay gelsin.
-
hoca yeniden linki at bide öle dene benim hiç başıma gelmedigi için sadece bi öneride bulunayım dedim benim makinadada depfreez var bazı geceler makinayı açık bırayorum ama açık bıraktıgımzamanda dışa aktar die bi olayı var linklerin yedegini alıyorum bilen arkadaş varsa yardımcı olur
-
Usta onları çok denedim linki falan attım yanına (1) ibaresiyle indirmeye başlıyo. yani farklı bir isimle. Datalardan kaynaklandığı kesin de data ların yedeğini de almadım. Başka bi çaresi yok mu bunun indirdiğim dosya boşa gitmesin :D
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 5