Flashget - Deep Freeze

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımda DeepFreeze yüklü.  Flashgetten pardusu indiriyodum. indirme yerini F:\Pardus olarak ayarladım. Dosya yarıya kadar falan indi. Ama bilgisayarı kapatmam gerekiyordu. Yeniden başlattığımda deepfreeze olduğu için flashget bilgileri silinmiş oldu. Ama F:\Pardus klasöründe yarıya kadar indirdiğim dosya bulunmakta. Bu dosyayı kaldığı yerden indirmeyi nası yapabilirim. Yardım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    sonuşta flashget onların datalarını kurduğun dizinde olur dolayısıyla flashget datalarının ydeğini almadıysan hiç birşey yapamzsın bildiğim kadarı ile

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

şincik aynı adresten tekrar pardusu indirmeyi seç o sana soracak zaten daha önceden böyle bi zırvalık indiriyordum ne bok yemeye yarıda kestin devam edeyimmi yoksa sıfırdan tekrar indireyimmi diye sorar :D

yanlız f ye aynı şekilde atmalısın kolay gelsin.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hoca yeniden linki at bide öle dene benim hiç başıma gelmedigi için sadece bi öneride bulunayım dedim benim makinadada depfreez var bazı geceler makinayı açık bırayorum ama açık bıraktıgımzamanda dışa aktar die bi olayı var linklerin yedegini alıyorum bilen arkadaş varsa yardımcı olur

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Usta onları çok denedim linki falan attım yanına (1) ibaresiyle indirmeye başlıyo. yani farklı bir isimle. Datalardan kaynaklandığı kesin de data ların yedeğini de almadım. Başka bi çaresi yok mu bunun indirdiğim dosya boşa gitmesin :D
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 5