Flashget İle İlgili Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Yaf müridler 2-3 gündür flashget kullanıyorum flashget açık iken net gidior msn açmıor sitelere girmior Bişi İndirmediğinde de öle 

kapattığımda normal herşey devam acaba nedendir bilen var mı ? 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

viruslu olabilir orjinal sitesinden indirip onu kullan.

veya onunla cakisan bi program durumu olabilir herseyi kapat sadece flasget i acip sonra birde explorer dan internete girmeyi dene

veya firewall kullaniyorsan o flashget i engelliyor olabilir o flasghet i engellerken flashget in uzerinde reklam temalari cikiyor onlar normal internet explorer seklindedir onlari engellerken senin internet explorerinida engelliyor olabilir ama msn i engellemesi mantiksiz

firewall i kapatip dene bakalim

bi dene bakalim bunlari

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

orjinal sitesinden indirdim direk 2 secenek vardı clasic bide bilmem ne die diğerini indirdim onla beraber kis çalışıor acaba ondan olabilir mi

Zaten engellior dediğim örneğin googleye giriom açılmıor 2-3 kere yenile yaptıktan sonra yavaş yavaş açılıor firewaal olayını da deniyem  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Sonuna kadar çektigi için nete girmekte zorlanırsın net kesilmez flashget neti sonuna kadar kulanır bu yuzden ie açtıgın zaman sayfa geç açılır yada sayfa görüntülenmiyor hatası verir.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Ee peki Andy Ne Yapayım Başka Bişi mi Kullanayım Yoksa Hepsi Aynı mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

flashgeti kaldır internet download manager kullan

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    flash get tede idm dede hız limiti koyabiliyorsun, 1 mbit bağlantı için 80 kb limiti koyuyorum ben surf yapınca, yetiyor, yoksa rapid premium la 120 lere vuruyor ibre, surf çekilmez hale geliyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Tamamdır Halletim Sonunda Böle sorunla karşılaşacak arkadaşlar için anlatayım 

üstte menu çubuğunun orda sağ tıklayın düğmeler diyin secenekler gelecek soldaki seceneklerden hızı ekleyin ve orayı kapatın.

hıza tıklayın manuel 'elle' seceneğine tıklayın flashgetin sağ altında bi sürükleme çubuğu çıkacak ordan normal 50-60 yapın flashget max bu kb ile indirir

kalan kısım ile nete kalır

Not:pc başında deilken Sınırsız 'unlimited' bunu tıklayın ki neti sonuna kdar sömürsün :)

Rene Hoca Saolsun... 

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 8