Flashget İle İlgili Bi Soru
-
Yaf müridler 2-3 gündür flashget kullanıyorum flashget açık iken net gidior msn açmıor sitelere girmior Bişi İndirmediğinde de öle
kapattığımda normal herşey devam acaba nedendir bilen var mı ?
-
viruslu olabilir orjinal sitesinden indirip onu kullan.
veya onunla cakisan bi program durumu olabilir herseyi kapat sadece flasget i acip sonra birde explorer dan internete girmeyi dene
veya firewall kullaniyorsan o flashget i engelliyor olabilir o flasghet i engellerken flashget in uzerinde reklam temalari cikiyor onlar normal internet explorer seklindedir onlari engellerken senin internet explorerinida engelliyor olabilir ama msn i engellemesi mantiksiz
firewall i kapatip dene bakalim
bi dene bakalim bunlari
-
orjinal sitesinden indirdim direk 2 secenek vardı clasic bide bilmem ne die diğerini indirdim onla beraber kis çalışıor acaba ondan olabilir mi
Zaten engellior dediğim örneğin googleye giriom açılmıor 2-3 kere yenile yaptıktan sonra yavaş yavaş açılıor firewaal olayını da deniyem
-
Sonuna kadar çektigi için nete girmekte zorlanırsın net kesilmez flashget neti sonuna kadar kulanır bu yuzden ie açtıgın zaman sayfa geç açılır yada sayfa görüntülenmiyor hatası verir.
-
Ee peki Andy Ne Yapayım Başka Bişi mi Kullanayım Yoksa Hepsi Aynı mı ?
-
flashgeti kaldır internet download manager kullan
-
flash get tede idm dede hız limiti koyabiliyorsun, 1 mbit bağlantı için 80 kb limiti koyuyorum ben surf yapınca, yetiyor, yoksa rapid premium la 120 lere vuruyor ibre, surf çekilmez hale geliyor
-
Tamamdır Halletim Sonunda Böle sorunla karşılaşacak arkadaşlar için anlatayım
üstte menu çubuğunun orda sağ tıklayın düğmeler diyin secenekler gelecek soldaki seceneklerden hızı ekleyin ve orayı kapatın.
hıza tıklayın manuel 'elle' seceneğine tıklayın flashgetin sağ altında bi sürükleme çubuğu çıkacak ordan normal 50-60 yapın flashget max bu kb ile indirir
kalan kısım ile nete kalır
Not:pc başında deilken Sınırsız 'unlimited' bunu tıklayın ki neti sonuna kdar sömürsün :)
Rene Hoca Saolsun...