folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Flashget Ve Otomatik Download Başlatma Ayarı

Flashget Ve Otomatik Download Başlatma Ayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar rapid den dosya indirirken flashget 1.96 versiyonunu kullanıyorum bunun seçenekler menüsünden zamanla ayarlarında download şu saat başlat şu saatte durdur diye ayarı var orayı ayarlıyorum ama bir türlü istediğim saatte download başlamıyor ve durmuyor ne örerirsiniz bunun için bana,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Flashget 3.3 ü kulansana hocam

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

3.3 de o özellik varmı sorunsuz şekilde aktif oluyormu ? Ben biraz eski kafalıyımdır, program sorun çıkarmıyorsa stabil çalışıyorsa değiştirmemde,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam internet download manager'dede var zamanli indirme, istedigin zamana ayarla indirsin, istersende hiz indirme limiti'de koyuyorsun flashget'le ugrasmayin bence daha fazla

ayrica bittikten sonra ister pc'yi kapama, ister idm'yi kapama ozelligide var

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sorun çözüldü,

Linki attıktan sonra duraklatacaksın sonrasında ayarlara girip ne zaman başlamasını istiyorsan saati ve günleri düzenleyeceksin. En son olarakta link yada linklerin üzerine gelip sağ tıklayıp Zamanla dedikten sonra o saat dk gelince 2-3 sn sonra downloada başlıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

internet download manager da disk saving özelliği bulunmuyor,

hemen hemen diğer tüm download programları, 2-3 mb dosyayı indirip diske bir anda yazıyor... bu sayede diskin her an okuyup yazmasını engelliyorsunuz,

idm de ise öle bi seçenek yok, indirdiği her 50-100 kbde ir diske yazıyor... 10 saat dosya indirecek olsan flashdisk diski 15 dakika kullanıyor idm 10 saat kullanıyor...

Hem diske zarar - hem elektiriğe zarar...

Eski kafalılık mevzusuna gelince, stabil versiyonlar cıktıkca yeni programları kullanmak lazım hocam, hem bircok bug giderilmiş olur hemde daha performanslı calışır coğu zaman...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1807 Toplam Mesaj: 6