Flash"İ Cevirmek Mumkun Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Soyle anlatiyim flashla yaptigim bi buttona sag tıkladininiz zaman ac, yeni pencerede ac seklinde biseyin cikmasi mumkun mu flash ile yapilmis olucak ama sag tıklandiginda normal yeni pencerede ac, baglantiyi farkli kaydet gibisinden biseyler cıkıcak nasıl yapabilirim.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netsonic
    netsonic's avatar
    Erkek
    sağ tuş menusu tamamen flash ın kendisi için ayrılmıştır...

bilindigi gibi play,stop,forward ,about gibi secenekleri bulunur

play stop,forward gibi sag tus menusunu kaldıran programlar var fakat sağ tuşla yeni sayfada acmak gibi bisseylerin mumkun olacagını sanmıorum...

bu konu flash plug-in olayına giriyo cunku...

ama sol mouse tusuyla on (press) veya on (release)
    eventleriyle istedigin herseyi yaptırabılırsın...

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netsonic
    netsonic's avatar
    Erkek
    ayrıca amacının ne oldugunu anlamadım ama flashla web browser gibi biseyler yapmak istiyosan unut o işi...

flashta html kullanımı vardır ama baya bi sınırlıdır..dolayısıyla flash icin html derleyicisi yazman gerekir...bunu da yapsa yapsa macromedia yapar...) bi de ben yaparım

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    netsonic bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayrıca amacının ne oldugunu anlamadım ama flashla web browser gibi biseyler yapmak istiyosan unut o işi...

flashta html kullanımı vardır ama baya bi sınırlıdır..dolayısıyla flash icin html derleyicisi yazman gerekir...bunu da yapsa yapsa macromedia yapar...) bi de ben yaparım
    -----------------------------

ahuhahuah sagolasin...

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 4