Flashları Sömürdükte Bu HTML Templateleri Çalamaz Mıyız Yaw ?
-
Vb forumların templatelerini çalınabiliyormus bi sitede görmüştüm inanmayanlara linkte verebilirim yalnız bunlar HTML !!!
Şimdi ben we bir çok insan Flash templateleri çalabiliyor fakat bu html teplateleri nasıl çalabiliriz ???
Not:Vb teplatesi çalarken uygulanan yontem denendi normal site templastesi (html) çalarken işe yaramıyor !!! Online demo seceneği gibi bişey olması gerek ama HTML templatelerde de o yok :(( Yinede bu html templateler satan sitenin dosyalarında bi yerde değil midir ya meela Boxedart"ta Download seceneği war demekki template nette bi yerde barınıyo yani ewe teslim değil ama nerde !!! ... ¿¿¿??? -
hacı zaten çoğu yerde dağıtılıyo html templateler çoğu da güzel onları kullan derim emeğe saygı duy :)
-
hoca paralısı gibi olmaz yaaa yapma gozunu sewiim paralılarında sadece bir bölümü dağıtılıyo ozellıklede rus sitelerinde ama hepsi değil.. :(
-
abi kafayı calıstır kur bi tane VB forum template de yukle sonra dene bak bakalım nerde barınıyo ?
Ama benım bıldıgım o net uzerınde ulasılabılecek bı yerde degıl.. -
=D
-
ya olm vb için istemıyom surusune bereket var zaten bv lerim templatelerini çalabiliyorum benım istediğim hali hazırda normal bi site tepmlatesi walla kardeş o dediğin noluyo bilmiyom ki :)
Toplam Hit: 1406 Toplam Mesaj: 6