Flashmx Sertifika Egitimi
-
Flash MX bir “Canlandırma” yazılımıdır. çizgi filmler, hareketli görüntüler içeren Web sayfaları hazırlamak, Web yayıncılığı, elektronik katalog ve kitap hazırlamak için kullanılır.
Macromedia Flash MX hakkında, Türkçe olarak hazırlanmış en kapsamlı, “Videokurs” olan bu eğitim CD 'si ile hiç bilgisayar kullanmamış birinin Macromedia® Flash® MX 'i sertifika eğitimi düzeyinde öğrenmesi hedeflenmiştir. Program “Arayüzü” dahil olmak üzere, tüm kavramlar açıklanarak, Videokurs® 'a özgü, uygulamalı derslerle desteklenmiştir.
Kurs içeriği: Flash® MX Nedir?, Nasıl Kullanılır? Flash® MX menüleri ve komutları.. Komutlar nasıl kullanılır? Flash® MX Araçları ve kullanımı... Seçim araçları, çizim araçları, düzenleme araçları ve tüm diğer Flash® MX Araçları.. Araç tepsileri... Araç tepsilerinin kullanımı.. Temel Kavramlar, (Temel grafik Bilgiler) Temel işlemler, Canlandırma Nedir? Kaç tür canlandırma vardır? Canlandırma Nasıl yapılır? Action Script Nedir? Etkileşim Nedir? Etkileşim komutları nasıl verilir? Düğme Nedir, Nasıl Hazırlanır? ve tescilli Flash® MX Menü Terimleri Sözlüğü... Denemeniz için, Flash® MX ‘in 30 Günlük deneme sürümü. Ve diğer konular..
Tüm terim ve kavramlar örneklerle, anlaşılır, sade bir Türkçe ile anlatılmış, ayrıca, “Videokurs®” ‘a özgü uygulamalı derslerle desteklenmiştir. Kullanıcı, tıpkı bir kurs ortamındaymış gibi, bizzat kendisi uygulayarak öğrenir.
-
linklerin farklı olmasının yanında her ikisinde de part 2 yazıo ..ne iş? bi yanlışlık yok dimi?
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
linklerin farklı olmasının yanında her ikisinde de part 2 yazıo ..ne iş? bi yanlışlık yok dimi?
yanışıkla part 1 upload edecegime 2 tane aynı upload etmişim düzelticem hemen -
bende bekliyorum.
-
-
hocam hata veriyor winrar???
-
gvn666 bunu yazdı:
hocam hata veriyor winrar???
hata vermesi imkanszı dosyayı tekrar çek -