Flashmx Sertifika Egitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Flash MX bir “Canlandırma” yazılımıdır. çizgi filmler, hareketli görüntüler içeren Web sayfaları hazırlamak, Web yayıncılığı, elektronik katalog ve kitap hazırlamak için kullanılır.
    Macromedia Flash MX hakkında, Türkçe olarak hazırlanmış en kapsamlı, “Videokurs” olan bu eğitim CD 'si ile hiç bilgisayar kullanmamış birinin Macromedia® Flash® MX 'i sertifika eğitimi düzeyinde öğrenmesi hedeflenmiştir. Program “Arayüzü” dahil olmak üzere, tüm kavramlar açıklanarak, Videokurs® 'a özgü, uygulamalı derslerle desteklenmiştir.
    Kurs içeriği: Flash® MX Nedir?, Nasıl Kullanılır? Flash® MX menüleri ve komutları.. Komutlar nasıl kullanılır? Flash® MX Araçları ve kullanımı... Seçim araçları, çizim araçları, düzenleme araçları ve tüm diğer Flash® MX Araçları.. Araç tepsileri... Araç tepsilerinin kullanımı.. Temel Kavramlar, (Temel grafik Bilgiler) Temel işlemler, Canlandırma Nedir? Kaç tür canlandırma vardır? Canlandırma Nasıl yapılır? Action Script Nedir? Etkileşim Nedir? Etkileşim komutları nasıl verilir? Düğme Nedir, Nasıl Hazırlanır? ve tescilli Flash® MX Menü Terimleri Sözlüğü... Denemeniz için, Flash® MX ‘in 30 Günlük deneme sürümü. Ve diğer konular..
    Tüm terim ve kavramlar örneklerle, anlaşılır, sade bir Türkçe ile anlatılmış, ayrıca, “Videokurs®” ‘a özgü uygulamalı derslerle desteklenmiştir. Kullanıcı, tıpkı bir kurs ortamındaymış gibi, bizzat kendisi uygulayarak öğrenir.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    linklerin farklı olmasının yanında her ikisinde de part 2 yazıo ..ne iş? bi yanlışlık yok dimi?

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    linklerin farklı olmasının yanında her ikisinde de part 2 yazıo ..ne iş? bi yanlışlık yok dimi?
    yanışıkla part 1 upload edecegime 2 tane aynı upload etmişim düzelticem hemen

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    bende bekliyorum.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/173643344/flashmx_sertifika_egitimi.part1.rar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    hocam hata veriyor winrar???

..::GVN::..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı:
    hocam hata veriyor winrar???
    hata vermesi imkanszı dosyayı tekrar çek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bldead
    bldead's avatar
    Erkek
    saol dostum indirdim linkler sağlam ...

bldead
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 8