folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Flashta Oyun Yapımıyla İlgili Vidyolara İhtiyacım Var

Flashta Oyun Yapımıyla İlgili Vidyolara İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

flasha merakım var,az çok bişeyler biliyorum kendimi geliştirmek istiyorum...elimde eğitim cdsi fln var,ama geçen gün bobilerde bi mario oyunu gördüm ve hoşuma gitti,çünkü mantar olarak mariodan intikam alıyoduk :D bende ufak tefek flash oyun yapımıyla uraşarak hem flash öğrenmek hemde eğlenmek istiyorum...youtubeda tutorialler var ama idm biraz problem çıkarmaya başladı,şöyle toplu halde vidyo varsa yada direk flashta oyun yapımıyla ilgili bi eğitim cdsi çok güzel olur :)

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

walla flash eğitimi ile iligli tonla eğitim var ama özellikle oyun yapımı ile ilgili eğitim cd setine rastlamadım

flash oyun yapımıyla iligli sadece bir kitap var piyasada 

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=454249

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

flash oyun yapabilmen için action script bilmen lazım. Ögrenmeye niyetliysen en kaliteli action script seti;

http://www.tahribat.com/Forum-Action-Script-3-0-Turkce-Gorsel-Egitim-Seti-Mydesane-105835/1/action

kahrolsun bağzı şeyler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

actionscript bilmem gerektiğini biliyorum,ama şu tutoriallerde yazılması gereken kodlarıda veriyolar,hani bi nevi editleyerek öğrenme niyetindeyim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

up :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

actionscript kasıcan olm öyle editleyerek falan zor öğrenirsin aslında hazır yazılmış bi oyun script i falan bulsan neyi nerde kullanmş falan ordan bakrak çoğunu çözersin..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

hocam actionscript, animasyon, PS Artwork şart. flashandmath.com dan bir kaç örneğe bak baya yararlı olur sana o site.

Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 7