

Flashta Oyun Yapımıyla İlgili Vidyolara İhtiyacım Var
-
flasha merakım var,az çok bişeyler biliyorum kendimi geliştirmek istiyorum...elimde eğitim cdsi fln var,ama geçen gün bobilerde bi mario oyunu gördüm ve hoşuma gitti,çünkü mantar olarak mariodan intikam alıyoduk :D bende ufak tefek flash oyun yapımıyla uraşarak hem flash öğrenmek hemde eğlenmek istiyorum...youtubeda tutorialler var ama idm biraz problem çıkarmaya başladı,şöyle toplu halde vidyo varsa yada direk flashta oyun yapımıyla ilgili bi eğitim cdsi çok güzel olur :)
-
walla flash eğitimi ile iligli tonla eğitim var ama özellikle oyun yapımı ile ilgili eğitim cd setine rastlamadım
flash oyun yapımıyla iligli sadece bir kitap var piyasada
-
flash oyun yapabilmen için action script bilmen lazım. Ögrenmeye niyetliysen en kaliteli action script seti;
http://www.tahribat.com/Forum-Action-Script-3-0-Turkce-Gorsel-Egitim-Seti-Mydesane-105835/1/action
-
actionscript bilmem gerektiğini biliyorum,ama şu tutoriallerde yazılması gereken kodlarıda veriyolar,hani bi nevi editleyerek öğrenme niyetindeyim :)
-
up :/
-
actionscript kasıcan olm öyle editleyerek falan zor öğrenirsin aslında hazır yazılmış bi oyun script i falan bulsan neyi nerde kullanmş falan ordan bakrak çoğunu çözersin..
-
hocam actionscript, animasyon, PS Artwork şart. flashandmath.com dan bir kaç örneğe bak baya yararlı olur sana o site.