Flash'ta Resim Zoom Yapma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

64x64px  boyutlarındaki 3 adet küçük araba resmi yan yana konulacak. Her birine tıklanırsa büyüyüp küçülecek. Tekrar düğmesiyle başa dönülecek. Göster düğmesine basıldığında sahnenin rasgele bir alanında küçük bir araba resmi gösterilecek. Tıklandığında gizlenecek.

böyle bir ödev var Grafik Animasyon dersinde. Hocanın yazdığı ödevi bile düzgün anlayamadım ama resimlere tıklanınca büyüme olayını nasıl sağlıcaz yardımcı olabilcek var mı flash'ı iyi olan biri için kolay bişey :) Teşekkürler müritler.

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yokmu yardımcı olabilcek bi mürit :|

Wingardium Leviosa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

flash dersine daha geçmedik bilgim yok ama mantık olarak 64x64 pixel vardır.

94x94 boyutunda hazırla hover gibi yap :D üzerine gelince küçük üstünde büyük çıksın. :D ne bilim böyle şeyler 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

Selamlar,

Ben bunu eğer tamamen bana bırakırsanız başlamamdan itibaren 1 saate yaparım yalnız ücretli olur. Siz teklifi koyabilirsiniz, ne yapılacaksa hayal gücünüz ne kadar el verirse dileyebilirsiniz.

İkinicisi, kendiniz yapmaya araştırmaya başlayın, takıldıkça sorunuzu yazın ÜCRETSİZ destek veririm seve seve, yeter ki öğrenin, çalışın da ilerde memlekete faydanız dokanır.

Kolay gelsin..

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eyvallah sağolun uğraşalım biraz yapılır :)

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 5