Flashtaki Gizli Dosyaları Göremiyorum
-
arkadaşlar flahta fotograflar var ama ben onları göremiyorum...klasörleri gizlemiştim ama klasörleri gözter diyorum... olmuyor...
-
Başlattan çalıştıra tıklayıp regedit yaz, daha sonra aşağıdaki adımları takip et.
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVision/Explorer/Advanced/Hidden
Hidden tıklayıp bunun değerini 1 yap ve daha sonra oturumu kapa aç.
Bir de böyle dene, umarım olur.
-
saol hoca.... yaptım
-
http://www.temiznesiller.org/sil.rar
indir kullan bu işini görür ama biraz zor olacak sistemden silmek çok zor
virüs dosyalarını sürekli farklı adlarla tekrar kaydediyor ve korunan işletim sistemi dosyası olarak saklıyor o yüzden bu programdan da virüs programlarından da kaçabiliyor
bu verdiğim link gizli dosyaları görmeni sağlar gizli dosyaları aç\kapa yaptığın yerde korunan işletim sistemi dosyalarını sakla tıkını kaldır aç onları da
sistemin kurulu olduğu disk hariç diğer disklerdeki snein özel gizli dosyaların hariç diğer gizli herşeyi tamamen sil(shift + del)
sistemin kurulu olduğu diske geldiğinde aşşağı da yazacağım gizli dosyalar hariçinde hçi bir diğer bütün gizli dosyaları sil
bu arada programı 3 4 kere tekrar tekrar başlatman gerekebilir(sil.rar) çünkü sürekli saldırı yapıyor ve bir yenileme de sürekli etki altına alıyor yani tekrar gizliyor her sürücüyü tek tek temizlemen gerekecek
Autoexec
boot
bootfont
CONFIG
hiberfil
IO
MSDOS
NTDETECT
NTLDR
pagefileharicinde bütün gizli dosyaları sil