Flashtan Anlayan Uzman Lazım
-
arkadaslar kişisel bir web sitesi accam flashla daha güzel olur kanaatimdeyim bana flashtan anlayan uzman biri lazımyardımcı olcak müridler aranıyor
-
problemın nedır dostum yardımcı olurum ben sana ama bayramdan sonra bır tane flash sıte yetıstırmem lazım ardından beraber bakarız
-
flashta iş çok kötüye gidiyor indexleme olayları cidden kötü.. şu konumu oku arkadaşlar yazmıştı
http://www.tahribat.com/Forum-Sitede-Flash-Kullanmanin-Yarar-Ve-Zararlari-109830/2/
-
anlayan uzman nasıl oluyor ?
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------flashtan anlayan fakat işini hakkaten iyi yapan uzmanlaşmış biri demek istemiş. mesela flastan anlayıpta siktiriboktan siteler yapan dolu eleman var.
Dahda basitleştiriyim futboldan örnek vereyim mesela Sabri Sarıoğlu futbolcu futboldan anlıyor sağ kanat oyuncusu bide Gökhan Gönül var futboldan anlıyo futbolcu yani oda sağ kanat oyuncusu.. arkadas bana Gökhan Gönül gibi bi futbolcu lazım sabri gibi olanlar gelmesin diyo
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------illa bok atmak zorundamısnki
-
forcarbon bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------illa bok atmak zorundamısnki
-----------------------------aynı fikirdeyim bu arkadasın mesajlarının %90 ı baskasına laf sokmak için atılmış... cımbızla kelime çekip laf vurmaya çalışıyor...
-
Silent_King bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------flashtan anlayan fakat işini hakkaten iyi yapan uzmanlaşmış biri demek istemiş. mesela flastan anlayıpta siktiriboktan siteler yapan dolu eleman var.
Dahda basitleştiriyim futboldan örnek vereyim mesela Sabri Sarıoğlu futbolcu futboldan anlıyor sağ kanat oyuncusu bide Gökhan Gönül var futboldan anlıyo futbolcu yani oda sağ kanat oyuncusu.. arkadas bana Gökhan Gönül gibi bi futbolcu lazım sabri gibi olanlar gelmesin diyo
-----------------------------uzman kişi en iyisini yapar zaten,laf kalabalığına gerek yok.
bu arada yazdığım yorumlar sizi ilgilendirmez.
-
seviyesizleşmeye gerek yok :)