Flashtan Anlayanlar Yardım Yaw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar http://www.animasal.org/flash/animasal.swf bunu yaptık evet vegayadavega.com dan çaldık anima için yapıom ama arkadaki müziği kaldıramadım ve o boşluklara yazı yazamadım bana yardım edebilecek varmı?

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam flashı açıyorsun.Üst ortada layer falan yazar.animasayonda ki ses dalgaları o layerlerin birince mevcut.O layeri veya ses dalgalarını seçip delete ye basarsan şarkıyı silersin. Yazı değiştirmeye gelince.Başka bir layer (katman) de o yazı kısmı olur.Nokta şeklinde işaret konulmuştur.Ordan bak işte noktayı seç.Eğer yazı o kısımdaysa yazıya çift tıkla ve değiştir.Toolbox da da A harfine basarak yazı yazdırabilirsin. Flash 5 de böyle yapılıyordu,mx de de sanırım aynıdır.İnşallah anlatabilmişimdir hocam :))

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    eewallah hocam denicez bişiler saolasın : )

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hast
    Hast's avatar
    Erkek
    flash ta ses baya bi karışık aslında
    Flash ta bulunan time line okuyucusu müzikleri sadece başlatır durduramaz üstünden her geçişinde yeniden başlatır takiii makine donanakadar bir nevi yazılımda sonsuz döngü olayı gibi yada benzer birşey yapamaz buna göre 10 dakikalık bir müziği tek frameye daha önce kullanılmış bir frameye koyabilirsiniz çünki orasıyla alakası yoktur. framelere konulan müzikler çizgi olarak görünür yani ses dalgaları ama tek framede bunu sadece çizgi olarak görmek mümkündür.
    En kötüsü de action script ile aldılarsa müziği loop müziği ise yani arka plan sürekli çalıyorsa ööledir kimse arka plan müziklerini içeri koymaz çünki okuyucu üstünden birdaha geçerse gene başlatır bunu engellemek için arka plan seslerini sürekli çalan müziği A.s. ile import ederler onuda silmek istiyorsan önce libraryden sileceksin daha sonra kodların içerisinde bulacaksın oda senin aççından zor olur zannedersem A.S. bilmiyorsan kodlarını silemezsin ve oda her seferinde hata verir. umarım ilk yöntemle koymuşlardır sesi sende kaldırabilirsin.
Toplam Hit: 1695 Toplam Mesaj: 4