folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Flaşımı Folderlockla Kitledim Acamamıyorum(Yardım)

Flaşımı Folderlockla Kitledim Acamamıyorum(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    mimün arkadaşlarım kingston data traveler markalı flasıma folder lock program attım ve dosyalarımı sakladım fakat şimdi flaşım tamamen kitlendi biçimlendirme bile yapamıyorum bilgisi olan var mı

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Konu güncelmi bilmiyorum ama sana kesin bir çözüm söyliyebilirim bununla hiç bir türlü temizlenmeyen virüs leri bile temizleyebilirsin flash ı tak pc ye xp cd si ile formaat atar gibi devam et driver lerin göründüğü ekran olur ya ordan flashı seç biçimlendir tekrardan oluştur F3 ile reset attır pc ye cd yi çıkart hayırlı olsun :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    teşekkür ederim kardeşim cok sağol...

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    BU folder lock programında bi açık war.. eskiden kullanıodum.tespit edince komiğime gitti bıraktım.mesela bu prgramla klasör dosya filan kilitleyin..sonra network e yani ağ komşularınıza girin..ordan kendi pc nizin ismini görüceksiniz.. ona tıklayın.öle dolaşın pc yi..kilitlediğiniz klasörün lamba gibi açıkda olduğunu görürsünüz..silme hariç okuma ve kopyalama da yapabiliosunuz üstelik kilitlediğiniz dosyaları.bilmiorum bu son sürümlerde acaba bu hata giderildi mi..neyse kilit kodunu unutursan bnm dediğim yoldan dene birde :) kolay gelsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aykutee
    aykutee's avatar
    Erkek
    eyy güzel kardeşm o hayır etmez sen en iisi onu çöpe at git yenisi al ben verem parasını...)

Bu yol bitmez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Olduna sefindim en kesin çözümü budur diğerleri sorun yaşatır sürekli ;)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 1280 Toplam Mesaj: 6