Flatcast Radyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=flatcast%20radyo&folderid=29615  bu topikteki videoyu bulmaşansım varmı acaba...

bende radyo kurmaya çalışıyorumda kimilerinde açılıyor kimilerinde açılmıyor.. yardım edebilecek varmı acaba?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    Hoca Flatcasttan radyo açabilmen için modemde port açman lazım.
    Ağ bağlantılarımdan sabit ip vermen lazım
    Güvenlik duvarındanda flatcasti yol vermen lazım.Eğer yapamassan pm'le msn at yardımcı olurum

Nebula
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    flatcasta üye olacan önce. sonra mail adresine gönderdikleri SID noyu dinletmek istedigin sayfanın kodları arasına yerleştireceksin. sonra flatcast.com sitesinden giriş yapıp broadcaster area bolumune girip start stream diyeceksin. istersen vidyolu ya da resimli anlatım yapayim sana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:
    -----------------------------
    flatcasta üye olacan önce. sonra mail adresine gönderdikleri SID noyu dinletmek istedigin sayfanın kodları arasına yerleştireceksin. sonra flatcast.com sitesinden giriş yapıp broadcaster area bolumune girip start stream diyeceksin. istersen vidyolu ya da resimli anlatım yapayim sana.
    üyelik falan tamam yayın yapıyorumda siteye gereken kodlar falan nedir.. bazen eksikliklik falan oluyor galiba bilmiyorum tam olarak. kodnedir siteye koymak için..  yardımcı olursan sevinirim bilader..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

kod dedigim budur :

<iframe marginwidth="0" marginheight="0" width="640" height="480" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=694378" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

sana maille geliyor zaten bu kodlar. mail adresini kontrol et. burada sid=694378 olandan bahsediyorum ben. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:

kod dedigim budur :

<iframe marginwidth="0" marginheight="0" width="640" height="480" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=694378" scrolling="no" frameborder="0">iframe>

sana maille geliyor zaten bu kodlar. mail adresini kontrol et. burada sid=694378 olandan bahsediyorum ben. 
    ok. böyle bişeyi koydum siteye.. yayın yaptım.. bazılarında açılıyor bazılarında açılmıyor.. acaba onlarda java eklentisi yüklü olmadığından olabilir mi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

kusura bakma konuya simdi bakmak geldi aklıma..

dinleyen olduguna göre dinleyemenlerin kendilerinde sorun var. engellemeyi kaldırmaları ve active x yuklemeleri gerekiyor. zaten radyoya girişte yukarıdan acılıyor birşeyler. onu yuklemeleri gerek.

Toplam Hit: 1274 Toplam Mesaj: 7