Flickr Fight(Fotoğraf Savaşları)
-
flickr adlı sitede her iki kutucuğa herhangi bir isim yazarak fotograf olarak dövüştürebilirsiniz. yapılan aramada kimin fotografı daha fazla çıkarsa kazanan taraf o oluyor ben bir deneme yaptım
tahribat vs wc ve sonuç ortada
http://flickrfight.net/index.php?searchA=tahribat&searchB=cyber-warrior&action=fight&x=0&y=0
kaynak:bildirgec
-
ben bişi anlamadım :S resimler çarpışmıcak mı ?
-
saçma bişi
bunu paylaşman garip
-
arkadaşım anlaşılmayacak bir tarafı yok bunun girdigin sitede iki tane kutucuk var o iki kutuca herşey olabilir iki tane sözcük yazıyorsun örnek ilk kutucuga microsoft digerinede google yaz sonra fight butonuna tıkla aramada çıkan fotograflarda hangisi fazla ise o galip geliyor bu şekilde eglenceli bir site yapmışlar.
-
saçma sapan bişi bence...hem tahribat'ın kelime anlamıda war adil bir sonuç cıkarmaz...tahribat.com cyber-warrior.org olarak fight dedim...bu seferde noktları görmüyor ve her ikisinede 0 sonucu çıkartıyor...saçma sapan bişi...kusura bakma...
-
bari googleda arasın sonuçları :F
tahriabt ayzıom görsellere bakıom 4 taneden fazla çıkıor
acayyip salak bir site
-
Böyle saçma karşılaştırmalara girmenize gerek yok hocalar.
Kim kimdir,nedir gayet iyi biliniyor.
Tahribat.Com sitesinde bulundurduğu adamların internet/sosyal hayat boyutu ile Türk Hack camiyasındaki yerini kanıtlamıştır.Allah kitap bayrak die hack yapıp isim yapmaya çalışan bi site değilizki.Aman daha çok üyemiz olsun diye konuları gizleyen forumlardanda değiliz.Hatta aman üye olmayın,biz site ne isterseniz gösteririz diyoruz.Yazmak için sadece üye oluyorsunuz.
İşinize bakın hocalar,dünyada hack piyasası böyle dönmüyor...
Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 7