folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Flight Simulator'de Ivao Da Uçanlar(Soru)

Flight Simulator'de Ivao Da Uçanlar(Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Var mıdır bilmem burda ama ben 2 yıldır FSX oynuyorum. Artık online uçayım dedim. İvao ya kayıt oldum. İVaotr ye de kayıt oldum. İvaotr de eğitim bölümü varmış.ordan da eğitimlere baktım baktım hiç eğitim yoktu. Sonunda açılan bi eğitim gördüm kaydoldum ama ne gelen mail var eğitim zamanıyla ilgili ne bişi.

bende açtım ivap tan oynuyorum ama Türk hava sahasında hiç ATC ye rastlamadım. Gidip Portekiz havasahasında oynuyorum. THYVA ya da kayıt olma istiyorum beceremiyorum. 

Bilen varsa anlataabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hocam sistemin nedir görüntü kalitesi filan nasıl bende başlaayım diorum sağlam torrent bulursam önerimsin keyiflimi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

çok fazla bi sistem istemiyo. 15 gb boş yer istiyo başka da ne istiyo bilmiyorum pek ama havacılığa meraklı ve sabırlıysan çok zevkli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

aynı sisteme fs2004 ile de bağlanabilrisiniz.

bende biraz oynadm ama online olayını pek sevmiyorum, heyecan yok :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ekokpit.com sitesne bir bak ordakiler daha bilgilidir

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

unutmadan. öncelikle thyva'nın formuna kayıt olduktan sonra pilot başvuru yapıp alımlarını bekliceksin.

Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 6