Flobo Hard Disk (No Rapid)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Resim%20hosting%20Resim%20Ekle

Bu program tüm hard disk çeşitlerini,flash bellekleri,cep telefonu hafıza kartlarını hızlı bir şekilde onara biliyor.Diskte oluşan mbr hatalarını düzeltiyor.
    Oluşa bilecek hasarlı kümelerini mükemmel bir şekilde tamir edebiliyor. Bu program finlandiyada profesyonel pc uzmanlarının arasında yapılan test denemelerinde en iyi hard disk onarma programı seçildi.kunlanımıda oldukça kolay olan programı arşiviniz için kesinlikle tavsiye ediyorum.

download: http://www.ziddu.com/download.php?uid=cK%2Bal5SucKqil5SqZ%2FiblJStZKqfkZWobw%3D%3D7

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

paylaşım için sağol.donanım hatalarında izlenilecek en güzel yol garanti devam ediyorsa değiştirmek.yazılım hataları zaten bir şekilde giderilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    ben böle programlara hiç güvenmiyorum valla Sen kullan :D

bazen inanmak en büyük kumardır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

apache_taner bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben böle programlara hiç güvenmiyorum valla Sen kullan :D
    -----------------------------
    ben Maxtor firmasının bir programı vardı onu kullanarak win kurulmayan 4 diski canlandırdım denemekde fayda var hocam  zaten bozuk disk için kullancaksan  yanii sisteminde bozulcak bişey değil zaten bozulmuş ama ya kurtarırsa

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 675 Toplam Mesaj: 4