Flo.Com.Tr Den Alışveriş Yaparken Hele Hediye Alırken Dikkat Edin
-
Anneme anneler gininde çanta alayım dedim 8 mayıs da sipariş verdim havale ettim dedilerki havaleler 24 saatte sisteme geçiyor tamam eyw dedim
10 nunda kargoya verildiğini gördüm sevindim anneler gününden önce elime geçecekti 11 mayıs günü ne gelen var ne giden flo yu aradım kargoyu verdik tamam kargoya verildiyse takip kodu verin diyorum daha sisteme geçmemiş diyorlar
12 mayıs aradım hala kargo yok ortada dediler 11 mayısda kargonuz yola çıkmış dedim hani ayın 10 unda verilmişte yok 10 nunda yüklenmiş 11 de yola çıkmış kargo takip nosu yine yok,,!
14 mayıs dün aradım ağzıma geleni söyledim ayın 10 da çinden verilen kargonun bugün elimde olduğunu söyledim bir istanbuldan kargo gönderemiyorsunuz dedim telefonu kapattım 1 saat sonra kargoya verildi mesajı geldi
hani bu kargo ayın 10 nunda kargoya verilmişti? anneler günü geçti günler oldu daha hediye gelecek
ben bunlardan birdaha alışveriş yapmam sizinde aklınızda bulunsun yapacaksanız bile özel günlerde sakın sakın

-
aq evlatları keyif yapsınlar kendi anneleri kıymetlidir miletin annesi kiymetsiz böyle yapanlara ayar oluyorum aq
-
İbne FLO :D
-
zaten tükanada gidince kimse zikine takmıyor çok ilgili bir firma
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------zaten tükanada gidince kimse zikine takmıyor çok ilgili bir firma
-----------------------------
Apaçi elemanları da cabası. -
öhh hiç böle bişi duymadıydım.
gerçi izmirde bi iki kere mağazalarına gittim de skine takan olmadıydı :W
iyi oldu yazdığın. şikayetvar.coma istersen yaz ordakiler baya ilgilendi. lenovoyu delirttiydim ordan burdan derken :)
-
hacı ben genellikle limangodan yapıyorum bu tür alış verişleri siparişi verdikten sonra kampanya bitimi ile birlikte en geç 2 günde elimde oluyor malzemeler tavsiye ederim hem güzel kampanyalar oluyor güzel markaların
-
belki anneler günü dalgasına o hafta çok yoğunluk olmuş olabilir flo'da, belkide yurt içi kargonun bi ibneliği olmuştur
boru değil adamlar 2 ay önce Lumberjack i satın aldı... -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------belki anneler günü dalgasına o hafta çok yoğunluk olmuş olabilir flo'da, belkide yurt içi kargonun bi ibneliği olmuştur
boru değil adamlar 2 ay önce Lumberjack i satın aldı...
-----------------------------3 gün geçmiş kargoya verdinizmi?
evet
gönderi kodunu verin
sisteme düşmesi lazımmış benimki düşmemiş
hangi şubeye teslim ettiniz şubeyi arayım
hangi şubeye teslim ettiklerinide bilmiyorlarmış bak sen