Flood Dam Koruması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

selam

denyo lunch ıle sıtenın bırene saldırmaya calıstım ama sıtede flood dam koruması vardı  artık sıteye hıc bır sekılde gıremıyorum bu flood dam ı nasıl gecerım

sıteye gırmeye calıstıgımda sole bı hata verıyor  Flood yaptığınız tespit edilmiş ve girişiniz engellenmiştir. Bu site FloodDam ile korunmaktadır.

modemı resetledım ıp degıstı ama genede gıremıyorum modemın mac adresıne ban atmıs olabılırlermı atılmısssa bunu cozmenın ylu varmı

yardımlarını ıcın tesekkurler

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cookileri sil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

KaptaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    cookileri sil
    -----------------------------

bende diyim internet explorer üzerine sağ tıkla tanımlama bilgisi sil de yeniden gir tamamdır

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

yaptım onları ama genede gırmıyor  modeme actım kapattım ıp degıssın dıe  gene olmadı baska ne yapmam gerekıyor

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kardeş internet seçenekleri tanımlama bilgisini sil de sonra ip ön belliği sil sonra ip değiş gir :) girmeme durumu olamaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

bır bılgısyardan degıl uc bılgısyardan  denedım hıc bırı sıteye gıremedı ne olabılır adslmodemın mac adresını almıs olabılırlermı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

konuyu edıtlıyım bı daha

denyo launchle  sıtenın bırıne deneme yapıyordum iş yerındekı bılgısyaradan.

iş yerınde bı tane server var baska bişi yok bi de adsl modem var sıteye atack yaptıktan sonra sıtede flood koruması oldugunu anladım :P:P  simdi hangi pisi pisi yle balanırsam baglanıyım sıteye gırıs yapılamıyor Flood yaptığınız tespit edilmiş ve girişiniz engellenmiştir. Bu site FloodDam ile korunmaktadır dıe hata verıyor 

yapılan işlemler

bilgisyardakı ıp degıştırıldı

modem ıpsı degıstırıldı .

cookiesler

internet tanımlama bilgisi sılındı

server ın bulundugu netyworkten cıkartılıp dırekt olarak adsl modem baglandı

ama genede sıteye gırılmıyor 

baska cozum yolu varmı dır  yardım edıııın n

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByHakikat
    ByHakikat's avatar
    Erkek
    O nasıl bir siteymiş yaff merak ettim valla..Kardeş ban atılırken çeşitli değerler kriter alınabilir onu ban mekanizmasını yazan kodlayan kişi yapar..En etkili ban pc nin formatsız asla değişemeyen makina nosunu kriter alarak kodlanan ban sistemidir.Bazıları Ip ban mekanziması yazar bazıları da bu mekanizmada Mac adresini kriter alır yani mac adresine yasak getirebilir Ama mac adreside ıp gibi değiştirilebilir.Geriye kalıyor Modem nosu ama o şekilde bir ban mekanizması hazırlayan kimse yoktur yada ben rastlamadım diyim eğer varsa adama helal olsun..O siteden korkun ..  hehehe
Toplam Hit: 1128 Toplam Mesaj: 8