Flood Programı Lazım :D
-
Hacılar hemen denyo demeyin;bi ara elimde bi tane vardı böle sayfayı sürekli yeniliyodu.O lazım,saldırı amaçlı değil,bi sitenin counterını arttırmam gerekiyo hızlı bi şekilde :) site adresi www.kackisiyiz.com ben katılıyorum,doğru bir iş bence :)
-
bende az önce tıkladım oray aklıma direk denyo geldi fakat gerçek hit alsa dah aiy olur diye düşünüyorum
-
bende tıkladım simdi programa falan gerek kalmaz bence haklımız yeterince duyarlıdır
-
iyide bu nasıl iş anlamadım biraz once 18000 lerdeydi simdi 400 e dustu :S
-
bi tıkladım sayaç: 267ydi. bidaha yeniledim. 460 oldu. sonra 888 oldu, şimdi yeniledim 167 ye düştü nasıl oluyor??
-
benım bu sayaç sitelerinde anlamadıgım bir şey var
kodlayan yada mantıgını bilen kimseler vardır umarım...
şimdi ben yazarım oraya kac kişi atatürkcü die...bir cok kimse gelir basar butona artırır hiti...sonra ben üstteki yazıyı deiştiririm kac kişi pkk yanlısı olarak...okadar kişi pkk yanlısı die veririrm basın-yayına (ben yapmam asla böyle bir şerefsizlikte kimseyi suclamak istemedim böyle "ağır" bir ithamla...zaten web prog. bilmem)
ve birde şöyle bişi var...madem herşey koddan olusuor...sen o sayacı da kodlayabilirsin deilmi?5i 50 yaparsın olur sana hit...kendi hitini kendin vermekten bahsediorum google pagerank gbi deil...bildgiim şekliyle orda hiti google verdiği icin müdahele edemiorz die bir mantık yürüttüm
-
Arkadaşım o işin mantığı o değildir;site gelen girenin ipsini kaydeder,ona göre sayar,elbet kendin arttırabilirsin fln alavere dalavereleri vardır :D ancak önemli olan bunu bu şekilde yapmaktır :) neyse bu proyu hatırlayan varmı ya?Bi ara wardomda bulmuştum sanırım(TbT müridi deiliken :D) bi bulsam tam süper olucak :D bu arada dediğiniz gibi kayıtlar silinmiş sanırım sayaç sıfırlandı...
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------benım bu sayaç sitelerinde anlamadıgım bir şey var
kodlayan yada mantıgını bilen kimseler vardır umarım...
şimdi ben yazarım oraya kac kişi atatürkcü die...bir cok kimse gelir basar butona artırır hiti...sonra ben üstteki yazıyı deiştiririm kac kişi pkk yanlısı olarak...okadar kişi pkk yanlısı die veririrm basın-yayına (ben yapmam asla böyle bir şerefsizlikte kimseyi suclamak istemedim böyle "ağır" bir ithamla...zaten web prog. bilmem)
ve birde şöyle bişi var...madem herşey koddan olusuor...sen o sayacı da kodlayabilirsin deilmi?5i 50 yaparsın olur sana hit...kendi hitini kendin vermekten bahsediorum google pagerank gbi deil...bildgiim şekliyle orda hiti google verdiği icin müdahele edemiorz die bir mantık yürüttüm
-----------------------------5i 50 yapmaktan öte sayfa bir kez açılıyor diyelim.sayaçta 1 yerine 10 yazıyor.yani bir talebi 10 olarak gösteriyor.ya da her yenilendiğinde de hiti arttırabiliyirsun ; ) (tam çakal işi.ben öle yapıodum =) )
-
FLOOT programı ısteyen arkadas gelsın yollayım ona imc dıye bır program ben mynette atıyorum flot super bırsey denemenızı tercıh ederım ....
-
playboy bunu yazdı:
-----------------------------
FLOOT programı ısteyen arkadas gelsın yollayım ona imc dıye bır program ben mynette atıyorum flot super bırsey denemenızı tercıh ederım ....-----------------------------güzel bir şese upload et linkini ver bura biz de kulllanalım