FLOOD SALDIRI

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byalperen
    byalperen's avatar
    Erkek

YA DEVAMLI BİŞİLER İSTİYORUM AMA BANA FLOOD PROGRAMDA LAZIM ABİ YA :)) ELİNDE OLAN VEYA NERDEN BULABİLECEGİMİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNECEM COK FENA:) TAM OLARAK İSTEDİGİM HIZLI KOPYA YAPMASI

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER....

Dalgalan Göklerde Hür Ve Yalnız Değilsin.Bayrak Namus Demektir Namussuzlar Ne Bilsin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaCKeR_e
    HaCKeR_e's avatar
    Erkek
    http://www.mastaline.com/download/msntools/MSNBombermanv31.exe  adresinden indire bilirsin . . .

Bilgi paylaşmak içindir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaCKeR_e
    HaCKeR_e's avatar
    Erkek
    ama flood sayısını çok fazla yaptımı bilgisayar biraz donuyor

Bilgi paylaşmak içindir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaCKeR_e
    HaCKeR_e's avatar
    Erkek
    üç kere yazdığım için özür dilerim ama nasıl yapıcağını söleyeyim. programı açıyorsun orda flood yazısını yazıyosun ayarları seçiyosun flood a basıp flood yapacağın kişinin penceresini açıp hızlıca 3   4  kere tıklıyosun  .   Tabi flood a bastığın anda yap bunu

Bilgi paylaşmak içindir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhunter
    manhunter's avatar
    Erkek
    abi flood bence çocuk işi, illada ole bişey istiyorsan git mail bomber kullan biraz daha ciddi :-)

hiç sordunuzmu kendinize bilim adamları neden panzehirini bilmediği çeşitli mikrop,zehir ve nükleer silah üretiyor.nedeni çok açık:ÇÜNKÜ SAVAŞI SEVİYORLAR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaciierr
    glaciierr's avatar
    Erkek

kardeş inndir.com dan arama yerine keytext yaz daha sonra ara  o programı indir. ger olmassa  benim elimde 4-5 tane daha flood programı var benımle iletişime gecersen elimden geldigince yardımcı  olurum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Proğramı indirdim çalışmıyor!!! Sağlam bir link verirmisiniz ? Birde nasıl kullanılacağini açıklamalı yazarsanız sevinirim...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 2700 Toplam Mesaj: 7