folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Florensia Online ( Tanıtım Değil )

Florensia Online ( Tanıtım Değil )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bnm pc xp İken bu oyunu açıorudm ve 2. clienti yani oyunda 2 char açmak için oyun simgesi sağ tık farklı çalıştırla

açabiliordum Ama Win 7 kurdum Artık olmuor ole bişi Nasıl açabilirim acaba win7 de farklı çalıştır varmıki ?

Win 7 De Farklı Çalıştır yok varmı ?

Not: Oyunu oynayanlar Varmı

Oyunun İnternet Sitesi

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

win7 de hersey acayip win7 için çift client açma diye arattır başka arkadasların acabılıyormu bu arada cift client birde patch geldimi belki o açık kapatılmıştır

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

yok hocam arkadaşın Xp Sistemi ondan açabilioz 2 char

bide oyun pek tanındık deil kaç yıldır pot fln da yok :D o yuzdan bakdım olmadı

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

xp yukle sen en iyisi win7 oyunlarda cok sorun cıkartıyor olmadı knight silkroad vs vs gibi oyunlarda win7 de çift client acma taktıklerıne bak sonra kendınde uygula

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Yok hocam Lanet Oyunda hack Shield var saçmalık ya

Mesela 2 Tane Kullanıcı hesab açıorsun xp de 2 sindede oyunu açabiliordun oturmları deiştirerek Ama yine Bundada olmuor :D

Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 5