Fluids Mechanics- Akışkanlar Mekaniği
-
Arkadaşlar şu anda yaz okulunda fluid dersini alıyorum. Baya zor bir ders baya bir kasıyor yaw :| Neyse hoca bize iki tane kitap fotokopisi veriyor her
dersten sonra o dersin ve sürekli quizler yapıyor. Bu quizleride bu kitaplardaki sorulardan yapıyor. Kitapların çözümleri elimizde yoktur bu çok büyük sıkıntı
oluyor. Çünkü kolay kolay çözülmüyor. Bana bu kitapların çzöümleri lazım. Kitapların tam adını bilmiyorum tek bildiğimiz birisine potter birisine de fox diyor
sanırım bunlar yazarların soyadları.
Bu kitapların çözümlerini bulmamda bana yardımcı olabilir misiniz? elinde olan varmı veya bulabilecek olan varmı? veya bu ders hakkında başka döküman paylaşacak varmı ?
saygılar
mürit
seadog
-
http://www.torrentreactor.net/torrents/2246948/Introduction-to-Fluid-Mechanics-Solution-Manual-(FOX)
-
yaptığın çok yanlış bişey.bu şekilde öğrenemezsin bir dersi.okul için değil hayat için öğrenmelisin :)
-
@pollbull haıcm saol ama 5 edition bana 2 lazım olmadı yani
@profesor soruları ezberleme gibi bir amacım yok sadece onlar ustunden calıscam daha rahat olsun die
-
hydraulics de bir numara yok lakin fluid i iyi öğrenmek lazım. Bunun haricinde harbiden kasıntı bişiydi, hiç bir finalde 35 geçememiştim