Flv Converter(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Bilgisayarda total video converter,moyea flv converter ve hamster free video converter var ancak bazı flv dosyaları çevirilmemekte inat ediyor. Bi codec falanmı yüklemem gerek acaba? moyea unsopported flv file diyo,ses türü mp3 değilde aac olunca çevirilmiyo,bende videodan sadece mp3ü almak istiyorum,bu sorunu nasıl çözebilirim? Neredeyse tüm converterlarıda denedim,codecten olabilirmi sorun?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

.flv dosyalarını çalabilmek için GOM playeri dene.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

free make yi dene iyi calisiyo ayrica total video gibide pc yi kasmiyo

http://www.freemake.com/free_video_converter/

I know me you know you.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

format factory turkçe arayuz ve kasma sıfır yanlız son zamanlarda youtube daki yeni eklenen videolarda oluyor sanırım cevirmiyor

edit : @bisson denedim oda guzel bisey ayrıca direk istedigin uzantıya cevirerek indiriyor sevdim bunu

yanlız kurarken uzak bilgisayar baglantısı yaptı gibi bi olay oldu zararsız sanırım ve acılırken yavas acılması cok sinir bozucu

sanırım biraz sakat facebooktan direk listeye eklemek istedigim de giriş yapmamı istiyor hiç gerk sadece cevirmek için ve şifre istemeyen yerlerde direk listeye eklemek mantıklı

ve win 7 de uyumsuz galiba ilk kurulumda acılıyor sonra açmıyor hata veriyor belki benim pc ile ilgili diyicem ama sanmıyor başka biseyler var anlamdım

Toplam Hit: 791 Toplam Mesaj: 4