Flv Converter(Yardım)
-
Bilgisayarda total video converter,moyea flv converter ve hamster free video converter var ancak bazı flv dosyaları çevirilmemekte inat ediyor. Bi codec falanmı yüklemem gerek acaba? moyea unsopported flv file diyo,ses türü mp3 değilde aac olunca çevirilmiyo,bende videodan sadece mp3ü almak istiyorum,bu sorunu nasıl çözebilirim? Neredeyse tüm converterlarıda denedim,codecten olabilirmi sorun?
-
.flv dosyalarını çalabilmek için GOM playeri dene.
-
free make yi dene iyi calisiyo ayrica total video gibide pc yi kasmiyo
-
format factory turkçe arayuz ve kasma sıfır yanlız son zamanlarda youtube daki yeni eklenen videolarda oluyor sanırım cevirmiyor
edit : @bisson denedim oda guzel bisey ayrıca direk istedigin uzantıya cevirerek indiriyor sevdim bunu
yanlız kurarken uzak bilgisayar baglantısı yaptı gibi bi olay oldu zararsız sanırım ve acılırken yavas acılması cok sinir bozucu
sanırım biraz sakat facebooktan direk listeye eklemek istedigim de giriş yapmamı istiyor hiç gerk sadece cevirmek için ve şifre istemeyen yerlerde direk listeye eklemek mantıklı
ve win 7 de uyumsuz galiba ilk kurulumda acılıyor sonra açmıyor hata veriyor belki benim pc ile ilgili diyicem ama sanmıyor başka biseyler var anlamdım