Flv2mp3.Com Gibi Bir Site Nasıl Yapılır?
-
Arkadaşlar pek fazla bilgim yok bu konularda.Tahminime göre javascript kodlarıyla .flv uzantılı videoyu .mp3 formatına çeviriyor.Bu tür bir siteyi nasıl yaparız veya bu tür site elinde olan varmı ?
-
bu çeviri siteleri bir harika ya :D çok lazım oluyor
-
zone bunu yazdı
bu çeviri siteleri bir harika ya :D çok lazım oluyor
Aynen çok işe yarıyor.Ama nasıl yapıyorlar bir aydınlatan olsa :)
-
Linux Servarın olması gerekir ve üzerine Ffmpeg kurman gerekir, bunları temin edersen convert eden hazır scriptler var,kurar çalıştırırsın.
-
TheMayk bunu yazdı
Linux Servarın olması gerekir ve üzerine Ffmpeg kurman gerekir, bunları temin edersen convert eden hazır scriptler var,kurar çalıştırırsın.
Bununla ilgili bir döküman varmı hocam?
-
Döküman yok, daha önce video sitesi için uğraşmıştım, ffmpeg ve eklentilerinin(
libmp3lame, flvtool2,mplayer) kurulumu biraz sıkıntılı, ama hazır kurulum dosyalarıda nette mevcut(ffmpeg auto installer), fakat böyle bir site yapmanız için kendinize ait bir sunucu olması lazım, yada ffmpeg kurulu bir host almanız gerekir. -
TheMayk bunu yazdı
Döküman yok, daha önce video sitesi için uğraşmıştım, ffmpeg ve eklentilerinin(
libmp3lame, flvtool2,mplayer) kurulumu biraz sıkıntılı, ama hazır kurulum dosyalarıda nette mevcut(ffmpeg auto installer), fakat böyle bir site yapmanız için kendinize ait bir sunucu olması lazım, yada ffmpeg kurulu bir host almanız gerekir. Anladım hocam teşekkürler.Biraz masraflı sanırım bu iş :)
-
R.ederim, kesinlikle masraflı, en düşük maliyetle bir vps almanız gerekir, eğer host alırsanız çok maliyeti olmaz, ama dediğim gibi ffmpeg hizmeti veren bir host olması lazım.
-
Linux sunucuya ya da ffmpege ihtiyaç yok. Pekala bir php ya da vb betiği de bu işi yapabilir. FLV konteynırı görüntü, ses ve diğer şeyleri ayrı ayrı tutuyor. Sunucuya flv indirilip sadece ses alınabilir.
-
youshes12 bunu yazdıTheMayk bunu yazdı
Bununla ilgili bir döküman varmı hocam?
http://www.tahribat.com/Dokuman-Centos-Servera-Ffmpeg-Kurulumu-430/
böyle birşey var.