folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Flydvb-T Tv Kartı Var Driverini Yükledim Ama Nasıl Kullanırım

Flydvb-T Tv Kartı Var Driverini Yükledim Ama Nasıl Kullanırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    arkadaslar tv kartından hic anlamam benim dizüstünde bu tv kartı vardı ama hic kullanmıyordum driverini yukledim anten falanda yok ne gibi anten lazım ne gibi program kullanmam lazım daha once kullanmıs olan arkadaslar varmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

öncelikle tv kartın analog mu dijital mi?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    onu nerden anlıcaz :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

anaconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    onu nerden anlıcaz :S

Flaydvb-s olan dijital olduğuna göre t olan analog olmalı :) analog anteni bağladıktan sonra http://www.dvbsupport.net/ adresinden nasıl izleyebileceğin hakkında bilgi alabilirsin.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    dostum iyi hos siteyi vermisde analog tv karıt nasıl olur falan diye hic bi dokuman goremedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

anaconda bunu yazdı:
    dostum iyi hos siteyi vermisde analog tv karıt nasıl olur falan diye hic bi dokuman goremedim

eskiden vardı demek kaldırılmış :S cd nin içinde izlemek için kesin bitane program vardır biraz kurcala istersen google amcaya başvur olmadı.

Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 6