folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder FM 05 Kayıtlı Oyun Problemi

FM 05 Kayıtlı Oyun Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar ben tam bir oyun delisiyimdir ve zaten genelde hep oyun bölümüne yazı yazarım nese şimdide fm05'De sorun yasıyorum yaklas7-8 aydır oynadıgım oyun bi gün açılmamaya başladı neden bilmyorum yardım edebilecek varmı??
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Kayıt daha tamamlanmadan oyunu yada bilgisayarı kapatmışsındır bide overwrite mı ne varya kayıtlı oyun üstüne kaydediosundur paso ondan kaymıştır oyun bende çok yaşadım geride getiremedim gitti oyun:(   07 olsa yardım ederdimde 05 de tek aklıma gelen sorun bu

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuNYoR
    JuNYoR's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Kayıt daha tamamlanmadan oyunu yada bilgisayarı kapatmışsındır bide overwrite mı ne varya kayıtlı oyun üstüne kaydediosundur paso ondan kaymıştır oyun bende çok yaşadım geride getiremedim gitti oyun:(   07 olsa yardım ederdimde 05 de tek aklıma gelen sorun bu

-----------------------------
    ewt bilgisayarı direk kapatırsan veya fiş cekrsen oyunda oyun acılmıtyor bidaha :S bnm de bi udinese 'm vardı  :D bak simdi aklıma geldi tevez olmustu 40 milyon pound :S ama gitti aynı bu problemle 2012 deydim :S

Su gibi olmalıyız. Herşeyden aşağıda, ama kaya gibi kuvvetli......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya beyler yokmu bi çaresi ya :(2016'daydm ben ya of of:(:(
Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 4