FM 2009 Oynayanlar Buraya..
-
FM fanatikleri %100 vardır sitede.Bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum.Kaleci olarak Akinfeev geleceği çok parlak.Forvet olarak Keirrison gerçekten çok gol atıyor özellikleri pek iyi görünmüyo ama çok klas bir oyuncu.Orta saha kanatta oynatabiliceğiniz Matias Fernandez.Gerçekten çok kaliteli fakat gol yollarında etkisiz.Forvete bir tane Oscar Cardozo adlı futbolcu gerçekten çok iyi özellikle frikikleri hiç kaçırmıyor.Defans'a sakho'yu öneririm.Kaliteli türk oyuncular defans için İbrahim Kas ve Taner taktak gerçekten çok kaliteli futbolcular.Bunun dışında Free den alabiliceğiniz Eduardo Costa her takımda iş yapıyor.Sakatlığı geçtimi Ronaldo'yuda takıma alabilirsiniz.Orta saha kanat için ayrıca Simon Vukcevic'i öneririm özellikle köşelerden çok sert vuruşları var.Buonanotte zaten tartışmasız en genç en kaliteli oyunculardan biri mutlaka alınması gereken bir oyuncu.Forvet olarak marquinhos baya iyi işler çıkarıyo.Roberto Goroy sonradan çıkan çok kaliteli bir futbolcu ayrıca.1.yılın sonunda Sao Paulo'dan Castiano adlı 18 yaşında free transferden alabiliceğiniz çok kaliteli mutlaka alınması gereken bir futbolcu çıkıyor.Taktiklerinizi,keşfettiğiniz oyuncuları,antreman programları herşeyi burda paylaşalım şimdilik benden bu kadar..
-
Cristian Jose ALVAREZ
Parfait Mandanda
Sergio Asenjo
Chris JAMES
Nicolas Cordova
mehmet ekici
Lucas Biglia
Josh Lambo
Celso BoRges
Eyong Enoh
cristian lucchetti
Moussa Sissoko
Geoffrey Jourdren
Miguel Angel Fraga
Martin Galvan
Georginio Wijnaldum
mandanda
david de gea
dean bouzanis
vincenzo fiorillo
Velthuizen,
Felipe Mattioni
angelo borban
perez tariffa
jo
ariza makukula
Mascio -> hepsi bir kenara bu bir kenara... 19 milyon €'ya intere sattım :) 1 milyon €ya almıştım :)
-
şu oyunda taktiği nası tutturuyosunuz anlamıyorum
-
2008 deyken Yasin Karaca diye bi topçu vardı. Vazgeçilmezimdi valla. 2009da da iyi mi?
-
Kullandığım taktikleri veriyorum..
Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\tactics içerisine atıcaksın taktikleri oyunda ise taktik bölümüne gelip Archived Tactic ten seçiceksin..
http://rapidshare.com/files/185470653/Taktik.rar.html
pass:tahribat.com
Yasin Karaca'nın profil özelliklerini koydum.İyi bir futbolcu değil gibi gözüküyor ama oynatıp bakmak lazım.
http://img107.imageshack.us/my.php?image=yasinye0.jpg
Sorularınızı bekliyorum..
-
2008 oynarken anternorler, sağlıkçı felan 10-15 kişiyle sözleşme imzalayıp. Her futbolcuya bi antrenor ayarlıyordum. Çok iyi gelişim gösteriyorlardı.
edit : Yasin'i de çürütmüşler :D 2008 de süperdi. Ofansif Orta Saha / Sağ,Sol,Orta oynuyordu. Acayip topçuydu ya :F
-
Yasin Karaca'yı ben hatırlıyor gibiyim sanki bende eskiden aldım.Heralde ya özelliklerini çok abartmışlardı.Yada düşüş gösterdi.Her ikiside olabilir.FM ile ilgili her sorunuzu yanıtlayabilirim..
-
arkadaslar bende oynuyorum.yaklasık 7 seneden beri fm yi takip ediyorum ve oynuyorum yani bahımlsıyım.gusel taktıklerınızı beklıyorum
-
benim kaleci olarak önerim kesinlikle lyon'dan lloris ama birazcık kesenin ağzını açacaksınız. razvan ochirosii steua da oynuyor amlc gayet kaliteli topcudur. georgino wijanldum feyenoord mrlc ucuzdur alırsınız.stephan appiah free transferde hızlı davranın. taraftarı mutlu etmek için ronaldoyu alabilirsiniz ama anlaşmanız cok zor olacaktır ki ben transfer edemedim yaşlı kurdu :P galatasaraydan emre çolak mutlaka alın gelecekte mükemmel bir topçu olacak amlc.gareth bale tottenham dml oynuyor oda çok süper bir transfer olur geleceğe yönelik olarak. rodney sneijder& eyong enoh ikilisini ajaxtan 3M civarında bir paraya alarak orta sahanızı gayet kuvetli hale getirebilirisiniz. interden davide santon dmr ama biraz para verceksiniz tabi. luca tremolada sürekli yedek tuttum yer kalmadi ama özellikleri iyi duruyordu ilerleyen senelerde ucuz,denenebilir. bartosz salomon brescia-amc. birde michael morton-sundowns dmc (oyun başladığındamı var yoksa ilerleyen senelerdemi çıktı tam olarak emin olamadım)
-
şimdi oyuncu isimlerini ve taktik dizilişini tam hatırlamıyorum. Taktikleri bi yere kaydetmiştim bulursam sizlere atarım
o taktikle benfica ile
chelseayi 4-2
madridi 3-1
barcelonayı 4-1
gibi skorlarla ezmiştim. Oyuncu olarak aklımda kalanlar
benficada oscar cardozo
yine benficada(başka takıma kiralık gitmişti sanırsam) fredy adu
alabiliyorsanız barcelonadan bojan :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
edit: bu arada Türkiye liginde oynuyorsanız Ariza makulala mıydı neydi benficada bi tane tank wardı forwet oyuncusu. Onu alın her maçta koysun 1-2 tane.ucuzda bişi olması lazım
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------şimdi oyuncu isimlerini ve taktik dizilişini tam hatırlamıyorum. Taktikleri bi yere kaydetmiştim bulursam sizlere atarım
o taktikle benfica ile
chelseayi 4-2
madridi 3-1
barcelonayı 4-1
gibi skorlarla ezmiştim. Oyuncu olarak aklımda kalanlar
benficada oscar cardozo
yine benficada(başka takıma kiralık gitmişti sanırsam) fredy adu
alabiliyorsanız barcelonadan bojan :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar
edit: bu arada Türkiye liginde oynuyorsanız Ariza makulala mıydı neydi benficada bi tane tank wardı forwet oyuncusu. Onu alın her maçta koysun 1-2 tane.ucuzda bişi olması lazım
-----------------------------abi cardozo oyun bugıı zaten bnde her macta 3 ten aşşşşa gol atmııodu :D
vukcevic kaliteli amcL den barcada oynuorm ben
takıım e-5 kenar güzeli gibi
kaleci önerim kesinlikle Sergio Asenjo Valladolid den süper gelişşio
defansmda taye taiwo micah richards vincent kompany daniel alves
ön libero miguel velosomc : mehmet ekici
AmL : Lionel Messi Amc : Sergio Aguero AmR : Cristiano ROnaldo xDFC :Bojan Krkic ( yedek olarak Marquinhos ve Keirrison )
bunlardan önce çift forvet oynatııodm ronaldo ve aguero yokken
tek amc 2 mc çift forvetti nojan ve cardozo
neyse suanda taktigimi falan kendim yaptıım :F her mac 4 ten assa gol olmuo ve ligi nagmalup bitiriorm :|