folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder FM 2009 Oynayanlar Buraya..

FM 2009 Oynayanlar Buraya..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    FM fanatikleri %100 vardır sitede.Bir kaç oyuncu tavsiye etmek istiyorum.Kaleci olarak Akinfeev geleceği çok parlak.Forvet olarak Keirrison gerçekten çok gol atıyor özellikleri pek iyi görünmüyo ama çok klas bir oyuncu.Orta saha kanatta oynatabiliceğiniz Matias Fernandez.Gerçekten çok kaliteli fakat gol yollarında etkisiz.Forvete bir tane Oscar Cardozo adlı futbolcu gerçekten çok iyi özellikle frikikleri hiç kaçırmıyor.Defans'a sakho'yu öneririm.Kaliteli türk oyuncular defans için İbrahim Kas ve Taner taktak gerçekten çok kaliteli futbolcular.Bunun dışında Free den alabiliceğiniz Eduardo Costa her takımda iş yapıyor.Sakatlığı geçtimi Ronaldo'yuda takıma alabilirsiniz.Orta saha kanat için ayrıca Simon Vukcevic'i öneririm özellikle köşelerden çok sert vuruşları var.Buonanotte zaten tartışmasız en genç en kaliteli oyunculardan biri mutlaka alınması gereken bir oyuncu.Forvet olarak marquinhos baya iyi işler çıkarıyo.Roberto Goroy sonradan çıkan çok kaliteli bir futbolcu ayrıca.1.yılın sonunda Sao Paulo'dan Castiano adlı 18 yaşında free transferden alabiliceğiniz çok kaliteli mutlaka alınması gereken bir futbolcu çıkıyor.Taktiklerinizi,keşfettiğiniz oyuncuları,antreman programları herşeyi burda paylaşalım şimdilik benden bu kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Cristian Jose ALVAREZ
    Parfait Mandanda
    Sergio Asenjo
    Chris JAMES
    Nicolas Cordova
    mehmet ekici
    Lucas Biglia
    Josh Lambo
    Celso BoRges
    Eyong Enoh
    cristian lucchetti
    Moussa Sissoko
    Geoffrey Jourdren
    Miguel Angel Fraga
    Martin Galvan
    Georginio Wijnaldum
    mandanda
    david de gea
    dean bouzanis
    vincenzo fiorillo
    Velthuizen,
    Felipe Mattioni
    angelo borban
    perez tariffa
    jo
    ariza makukula
    Mascio -> hepsi bir kenara bu bir kenara... 19 milyon €'ya intere sattım :) 1 milyon €ya almıştım :)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    şu oyunda taktiği nası tutturuyosunuz anlamıyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    2008 deyken Yasin Karaca diye bi topçu vardı. Vazgeçilmezimdi valla. 2009da da iyi mi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Kullandığım taktikleri veriyorum..

Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\tactics içerisine atıcaksın taktikleri oyunda ise taktik bölümüne gelip Archived Tactic ten seçiceksin..

http://rapidshare.com/files/185470653/Taktik.rar.html

pass:tahribat.com

Yasin Karaca'nın profil özelliklerini koydum.İyi bir futbolcu değil gibi gözüküyor ama oynatıp bakmak lazım.

http://img107.imageshack.us/my.php?image=yasinye0.jpg

Sorularınızı bekliyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

2008 oynarken anternorler, sağlıkçı felan 10-15 kişiyle sözleşme imzalayıp. Her futbolcuya bi antrenor ayarlıyordum. Çok iyi gelişim gösteriyorlardı.

edit : Yasin'i de çürütmüşler :D 2008 de süperdi. Ofansif Orta Saha / Sağ,Sol,Orta oynuyordu. Acayip topçuydu ya :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Yasin Karaca'yı ben hatırlıyor gibiyim sanki bende eskiden aldım.Heralde ya özelliklerini çok abartmışlardı.Yada düşüş gösterdi.Her ikiside olabilir.FM ile ilgili her sorunuzu yanıtlayabilirim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta59
    wegeta59's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaslar bende oynuyorum.yaklasık 7 seneden beri fm yi takip ediyorum ve oynuyorum yani bahımlsıyım.gusel taktıklerınızı beklıyorum

""Ben her bahar aşık olurum, filizlenir anılarda gururum 17.05.2000""
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

benim kaleci olarak önerim kesinlikle lyon'dan lloris ama birazcık kesenin ağzını açacaksınız. razvan ochirosii steua da oynuyor amlc gayet kaliteli topcudur. georgino wijanldum feyenoord mrlc ucuzdur alırsınız.stephan appiah free transferde hızlı davranın. taraftarı mutlu etmek için ronaldoyu alabilirsiniz ama anlaşmanız cok zor olacaktır ki ben transfer edemedim yaşlı kurdu :P galatasaraydan emre çolak mutlaka alın gelecekte mükemmel bir topçu olacak amlc.gareth bale tottenham dml oynuyor oda çok süper bir transfer olur geleceğe yönelik olarak. rodney sneijder& eyong enoh ikilisini ajaxtan 3M civarında bir paraya alarak orta sahanızı gayet kuvetli hale getirebilirisiniz. interden davide santon dmr ama biraz para verceksiniz tabi. luca tremolada sürekli yedek tuttum yer kalmadi ama özellikleri iyi duruyordu ilerleyen senelerde ucuz,denenebilir. bartosz salomon brescia-amc. birde michael morton-sundowns dmc (oyun başladığındamı var yoksa ilerleyen senelerdemi çıktı tam olarak emin olamadım)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

şimdi oyuncu isimlerini ve taktik dizilişini tam hatırlamıyorum. Taktikleri bi yere kaydetmiştim bulursam sizlere atarım

o taktikle benfica ile 

chelseayi 4-2

madridi 3-1

barcelonayı 4-1

gibi skorlarla ezmiştim. Oyuncu olarak aklımda kalanlar 

benficada oscar cardozo

yine benficada(başka takıma kiralık gitmişti sanırsam) fredy adu

alabiliyorsanız barcelonadan bojan :)

şimdilik aklıma gelenler bunlar

edit: bu arada Türkiye liginde oynuyorsanız Ariza makulala mıydı neydi benficada bi tane tank wardı forwet oyuncusu. Onu alın her maçta koysun 1-2 tane.ucuzda bişi olması lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi oyuncu isimlerini ve taktik dizilişini tam hatırlamıyorum. Taktikleri bi yere kaydetmiştim bulursam sizlere atarım

o taktikle benfica ile 

chelseayi 4-2

madridi 3-1

barcelonayı 4-1

gibi skorlarla ezmiştim. Oyuncu olarak aklımda kalanlar 

benficada oscar cardozo

yine benficada(başka takıma kiralık gitmişti sanırsam) fredy adu

alabiliyorsanız barcelonadan bojan :)

şimdilik aklıma gelenler bunlar

edit: bu arada Türkiye liginde oynuyorsanız Ariza makulala mıydı neydi benficada bi tane tank wardı forwet oyuncusu. Onu alın her maçta koysun 1-2 tane.ucuzda bişi olması lazım

-----------------------------

abi cardozo oyun bugıı zaten bnde her macta 3 ten aşşşşa gol atmııodu :D 

vukcevic kaliteli amcL den barcada oynuorm ben 

takıım e-5 kenar güzeli gibi 

kaleci önerim kesinlikle Sergio Asenjo Valladolid den süper gelişşio 

defansmda taye taiwo micah richards vincent kompany daniel alves
    ön libero miguel veloso

mc : mehmet ekici
    AmL : Lionel Messi  Amc : Sergio Aguero  AmR : Cristiano ROnaldo xD 

FC :Bojan Krkic   ( yedek olarak Marquinhos ve Keirrison )

bunlardan önce çift forvet oynatııodm ronaldo ve aguero yokken

tek amc 2 mc çift forvetti nojan ve cardozo 

neyse suanda taktigimi falan kendim yaptıım :F her mac 4 ten assa gol olmuo ve ligi nagmalup bitiriorm :| 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 11