Fm Transmitter
-
arkdşlar aşağıdaki linkteki aletten sipariş verdim.. yarın elimde olur dediler..
http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-FALCON-S-TYPE-USB-210-KANAL-FM-TRANSMITTER_W0QQidZZ10035522#aciklama
bu mereti çakmak yuvasına sokmam yeterlimidir? nasıl çalışır???
ve sizce mp3 playerın yerini tutabilir mi??
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------arkdşlar aşağıdaki linkteki aletten sipariş verdim.. yarın elimde olur dediler..
http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-FALCON-S-TYPE-USB-210-KANAL-FM-TRANSMITTER_W0QQidZZ10035522#aciklama
bu mereti çakmak yuvasına sokmam yeterlimidir? nasıl çalışır???
ve sizce mp3 playerın yerini tutabilir mi??
-----------------------------kara mc güzel bi alet bende almayı düşünüyom ama avrupa yakasında çalışmıyo falan diyolar aleti çakmak yuvasına sokuyosun sonra radyo yayının olmadıgı boş bi frekansa ayarlıyoun ardından aracın radyosunuda aynı frekansa getirdiğinde çalışmaya başlıyo sesinde falan bozukluk oluyomuş biraz denedikten sonra bilgi verirsen uygun olur
-
Ben Kullanıyorum bu cıhazdan Digimax'dan Almısdım. Kumandalı'da ayrıca Hos ve guzel .
-
Millet Bununla Konvoy Yapıo,,Herkes Aynı Frekansa Ayarlayınca Radyoyu Herkeste Aynı Şarkı Çalıyo Mesafeside Çok Yüksek Güzel Bişe Bence
-
hea güzel bişey ya şeytan icadı m.q ama sesi cızırtılı çıkıyomuş birde avrupa yakasında çalışıyomu bu melet?
-
bilgi için saolunda avrupa yakasında çalışmama olayı nedir yani??:S
boş frekans mı yok ki:S
neyse bn izmirdeyim sorun olmaz...
denediktn sonra bilgi veririm ama arabadaki teyple frekans ayarlmak çok zor olcak berbat bişe çünkü teyp:(
-
lisedeyken böyle birşey yapmıtık.bizim yaptığımız frekans bozucuydu + kendi sesimizi veriyorduk o frekansa.. yaklaşık 200 m lik bi alanı kapsayabiliyordu. cızırtı dediğiniz distorsiyon olacak elbette, bunu önlemek için ek devreler kullanabilirsin.. tabi o cihazı açman gerekecek. daha kaliteli bir marka kullaranarak distorsiyonu biraz da olsa azaltabilirsin.. radyo dalgaları ile yayıldığından dolayı distorsiyon olacaktır ve kalite mp3 player kadar iyi olmaz. Normal bir radyoyu düşün.. o kadar güçlü vericileri olduğu halde çoğu zaman kaliteli mp3 player in kalitesini yakalayamaz... senin alacağın cihazın vericisi o kadar iyi değil ve mp3 player kalitesini yakalamayı beklemek yanlış olur..
avrupa yakasında neden çalışmasın ki? Belki frekans yoğunluğu sebebiyle olabilir.. yoksa avrupa yakasında büyü falan yoktur:)
-
yazılanların aksine bu aletler çok süper bişey resmi incelemedim ama bunların displaylileri felan var sabitlediğin frekansı sana gösteriyor...ben birde sunu anlayamadım ne den awrupa yakasında çalışmasın ki ? güzel kardeşim bu alet mini bir radyo istasyonu sayılır ister boş ister dolu frekansa ayarla hiç farketmez çünki bu dalga senın radyonun çok çok yakınnda olduğu için diğer radyo dalgalarını bastırır anladın mı? tabi sen büyük bir radyo istasyonunu yanında o radyonunu frekansına kitlenirsen ozaman o radyonunu sesini almak zorunda kalırsın yani güç meselesi...biz bunlardan kucak kucak satıyoruz...eğer çok ilgilenen olursa yakından bunlardan ortam dinelme cihazı yapmadı düşünüyorum...
-
ya aldım 4 gün önce keşke almasaymışım bi cızırtı bi cızırtı berbat bişey mq bide 80 ytl para verdim almak isteyen varsa 70e bırakırım :D ya ne bileyim avrupa yakasında niye çalışmıyo frekans yok demekki boş yada fazla frekans var cızırtı yapıyo işte müziği mahvediyo bence kaset çalar dan alın hani kaseti takıyosun onada mp3player baglıyosun ya onda en azından ses net olur bunu almayın beyler cok bozuk ses veriyo