Fnatic Takımı Hediye Dağıtıyor
-
Evet arkadaşlar hepimizin tanıdığı avrupanın en sağlam takımlarından biri olan fnatic takımı böyle bir olay gerçekleştirmiş.
Hediyeler bunlar .
refli link : Katılmak için Tıkla
buda refsiz link : 100k.fnatic.com
Cevaplarıda verim : 1. 2 - 2. 3 - 3. 1
refle refsiz arasındaki tek fark fazladan tshirt kazanma imkanı sağlıyor. yinede reflide eklemek istedim. -
çekilis mi yapılacak ? face ile giriş yaptım nasıl haber verecekler
-
hediyeleri nasıl seciyoz
-
http://100k.fnatic.com/ref/i0Dhtb sanırım şu starwars gibi link tıklama ile geliyor :W gösterim başına heraldd o zaman tıklasalim müridler
-
ordaki hediyeleri çekiliş tarzı olcak galiba facein kayıtlı mail adresinden ulasırlar. ref olayı sadece tshirt için kesin kazanma olayı
-
hadi bakalım denedim şansımı çıkacak mı ki acaba :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------ordaki hediyeleri çekiliş tarzı olcak galiba facein kayıtlı mail adresinden ulasırlar. ref olayı sadece tshirt için kesin kazanma olayı
-----------------------------
50üyeye 1 tshirt demi -
Kreyzi bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------ordaki hediyeleri çekiliş tarzı olcak galiba facein kayıtlı mail adresinden ulasırlar. ref olayı sadece tshirt için kesin kazanma olayı
50üyeye 1 tshirt demi
-----------------------------evet :D
-
50 yi geçtim fakat o ref ile verilen hediyeler sanırım kalmamış :| oyüzden alamadım. değerli hediyelerin çekilişide sanırım önümüzdeki hafta olcak email ile bilgilendircekler
100k update: All bonus prize winners (pads, tshirts, gunnars) will be notified by email next week and we will provide a form to fill in your address! The main raffle will take place at the end of next week, and the winners of the other prizes will be announced on STEELSERIES Facebook and notified by email by the 31st. -
duş aldım namazımı kıldım geldim tıkladım :) garanti bende hediyeler heveslenmeyin, çok temiz yollamışım hepsini verdiler :)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkadaşlar hepimizin tanıdığı avrupanın en sağlam takımlarından biri olan fnatic takımı böyle bir olay gerçekleştirmiş.
Hediyeler bunlar .
refli link : Katılmak için Tıkla
buda refsiz link : 100k.fnatic.com
Cevaplarıda verim : 1. 2 - 2. 3 - 3. 1
refle refsiz arasındaki tek fark fazladan tshirt kazanma imkanı sağlıyor. yinede reflide eklemek istedim.
-----------------------------Refliden girdim hacı...